Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Έτσι έγινε η πρόταση γάμου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύεται με τον Σπύρο Δημητρίου σε λίγες μέρες. 

Η αναγγελλία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εστία»:

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα».

Ο γάμος του ζευγαριού σύμφωνα με την Espresso, θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Island.

Πώς όμως γνωρίστηκαν;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε! Φυσικά, πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου και προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες με κουμπάρα φυσικά τη Σάννυ Μπαλτζή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved