Όλγα Μαλέα: «Έβγαλα χρήματα από τη δουλειά και αισθάνομαι περήφανη γι' αυτό»
Showbiz

Όλγα Μαλέα: «Έβγαλα χρήματα από τη δουλειά και αισθάνομαι περήφανη γι' αυτό»

Η δημοφιλής σκηνοθέτρια της μεγάλης οθόνης, Όλγα Μαλέα, σκηνοθετεί τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ίδια μίλησε για το αν έχει βγάλει λεφτά από αυτή τη δουλειά και για το αν μετάνιωσε που δεν παρέμεινε στο εξωτερικό. Διαβάστε παρακάτω τι είπε...

Βγάλατε χρήματα από τη δουλειά;

«Ναι. Σίγουρα, αν έκανα τα αντίστοιχα στην Αγγλία ή στην Αμερική, θα ήταν και άλλη η τάξη μεγέθους, όμως και για την ελληνική πραγματικότητα έβγαλα χρήματα από τη δουλειά και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και περήφανη γι' αυτό».

Παράλληλα στα χρόνια της κρίσης δημιουργήσατε το σενάριο μιας σειράς για τη ζωή της Μαρίας Κόλλας.

« Όντως. Έχω προσπαθήσει να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της σειράς σε συμπαραγωγή με εταιρίες παραγωγής του εξωτερικού, αλλά δεν έχει ευοδωθεί. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το βήμα».

Για ποιο λόγο; Αγγίζει, θεωρώ, η ζωή της ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

«Αυτό πίστευα κι εγώ. Υπήρχε και υπάρχει ακόμα πολύ ενδιαφέρον, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχωρά. Τώρα πια με τον κορονοϊό μου απάντησαν πολύ ευγενικά ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε μία συμπαραγωγή, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα με τις μετακινήσεις. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μακάρι να πραγματοποιηθεί».

Είναι στοίχημα για εσάς η ζωή της Κάλλας;

«Ε, βέβαια! Είναι καταπληκτικό να κάνεις κάτι που δεν αφορά μόνο τη χώρα σου. Επίσης στο εξωτερικό οι συνθήκες παραγωγής είναι εντελώς διαφορετικές».

Μετανιώσετε που δεν παραμείνατε στο εξωτερικό, παρά το γεγονός πώς επί τρία χρόνια σπουδάσατε στο Γέιλ και σας δόθηκαν αντίστοιχες ευκαιρίες;

«Μου δόθηκαν όντως ευκαιρίες. Δεν έχει νόημα να πει κανείς μετάνιωσα ή δε μετάνιωσα. Ήμουν τρελαμένη να έρθω στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου. Ήθελα να επιστρέψω στη χώρα μου. Ξέρετε στη ζωή έχει σημασία να ακολουθείς το μονοπάτι για το οποίο θα μετανιώσεις λιγότερο».

Τελικά, τα καλύτερα σενάρια θεωρείτε πως τα γράφει η ζωή;

«Η ζωή δε γράφει σενάρια. Είναι μία σειρά από συγκλονιστικά πράγματα, που μας συμβαίνουν. Εμείς, για να τα επεξεργαστούμε και να συμφιλιωθούμε με αυτά, κάνουμε τα σενάρια», είπε στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved