Έλα στη θέση μου: Η ταυτότητα του Μάρκου αποκαλύπτεται (pics)
Showbiz

Έλα στη θέση μου: Η ταυτότητα του Μάρκου αποκαλύπτεται (pics)

Έλα στη θέση μου: Όλα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η καθημερινή σειρά του ALPHA επιστρέφει για 5 σεζόν. Ανατροπές, εκπλήξεις και μεγάλες αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάρκος έχει προσπαθήσει να αποκαλύψει στη Ρενάτα την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, ότι είναι γιος του Αντρέα Σοφοκλέους. Ο ίδιος, βέ­βαια, έχει πάντα τον φόβο πως η αγαπημένη του μό­λις μάθει την αλήθεια μπορεί να αντιδράσει ακραία και να του ζητήσει να χωρίσουν. Όμως ο Μάρκος ξέ­ρει πως τα περιθώρια πια στενεύουν και δεν μπορεί άλλο να το καθυστερήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορ­τάζ μας, στα προσεχή επεισόδια της σειράς η μεγάλη στιγμή φτάνει. Συγκεκριμένα, την ημέρα που ο Αχιλ­λέας ανακαλύπτει στο γραφείο του Μάρκου το δα­χτυλίδι του Αντρέα με το χαραγμένο χαρακτηριστι­κό «Σ» ξαφνιάζεται και ξεκινά να ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που συνδέουν τους δύο άντρες. Την ίδια ακριβώς στιγμή, ο Μάρκος συναντάει τη Ρενά­τα και το άγχος του είναι εμφανές.

Ο νεαρός βρίσκει τελικά το κουράγιο και της αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικά. Το γεγονός πως ο αγαπημένος της είναι γιος του Αντρέα σοκάρει την κοπέλα. Η ίδια δεν μπο­ρεί να πιστέψει πως τόσο καιρό της κρατούσε κρυφό κάτι τόσο σημαντικό για τη ζωή του. Όπως είναι φυ­σικό, η Ρενάτα του ζητάει εξηγήσεις και εκείνος αρ­χίζει να της λέει με λεπτομέρειες για ποιους λόγους όλον αυτόν τον καιρό κρατούσε κρυφή την πραγμα­τική του ταυτότητα. Αμέσως μετά, η κοπέλα αποχω­ρεί αναστατωμένη προσπαθώντας να βάλει τις σκέ­ψεις της σε μία σειρά. Από τη μία, λοιπόν, αισθάνε­ται προδομένη από τον αγαπημένο της, αλλά από την άλλη σκέφτεται πως τόσο καιρό ο Μάρκος της έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή της και συγκεκριμένα όσον αφορά τη σχέση της με τον Αχιλλέα.

Η Ρενάτα πηγαίνει στο σπίτι του Λε­ωνίδα θέλοντας να του αποκαλύψει όσα έχει μάθει αλλά και να ζητήσει τη συμβουλή του για το τι πρέπει να κάνει. Άραγε θα αποφασίσει να δώσει μια δεύτε­ρη ευκαιρία στον Μάρκο και να φύγει μαζί του στη Σικελία για να κάνουν μαζί μια νέα αρχή ή θα δώσει τέλος στον δεσμό τους;

ΠΗΓΗ:MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved