Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το θαύμα και το τάμα στον Πανορμίτη
Showbiz

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το θαύμα και το τάμα στον Πανορμίτη

Ένα τάμα της εκπλήρωσε πρόσφατα στον Πανορμίτη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν από λίγο καιρό, μαζί με τον επιστήθιο φίλο της και γνωστό σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα της αυτό.

Πέρυσι είχε ξαναεπισκεφτεί, σύμφωνα με το OnTime, το μοναστήρι καθώς ήθελε να προσευχηθεί για ένα δικό της πρόσωπο. Ο Αρχάγγελος εισάκουσε τις προσευχές της και μια γυναίκα που ήθελε πολύ να κάνει παιδί και προσπαθούσε δύο χρόνια, έγινε τελικά μανούλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ζητήσει από τον Πανορμίτη να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα να αποκτήσει παιδιά κι έτσι έγινε. Οι προσπάθειες αυτού του αγαπημένου της προσώπου πέτυχαν κι έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια.

Η Δήμητρα Παπανδρέου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αρχάγγελο επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι το μοναστήρι για να εκπληρώσει το τάμα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει και νονά, αφού θα βαφτίσει το ένα από τα αγοράκια που θα πάρει το όνομα Μιχαήλ ενώ το άλλο θα πάρει το όνομα Άγγελος.

Η Δήμητρα Παπανδρέου είναι μια γυναίκα που πιστεύει στον Θεό και το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε και το Μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο.

Και όπως η ίδια είπε: "Η σκέψη μου, η ψυχή μου και το μυαλό μου βρίσκεται στη Λέσβο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι το νησί που αγαπάω και είμαι συναισθηματικά δεμένη. Φέτος μάλιστα ανακάλυψα και τη Μονή Λειμώνος στη Λέσβο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved