«Έχω τα πάντα τακτοποιημένα, ακόμη και τα χρήματα για το νεκροταφείο»
Showbiz

«Έχω τα πάντα τακτοποιημένα, ακόμη και τα χρήματα για το νεκροταφείο»

Ποιος γνωστός Έλληνας έκανε την αποκάλυψη;

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου πέρασε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του, σχολιάζοντας παράλληλα τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως έχει τακτοποιήσει τα πάντα, ακόμη και τα χρήματα που θα χρειαστούν, όταν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ;

Την ξέρω από την ημέρα που έπαιζε με τον Κώστα Καρρά. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πραγματική σταρ, είναι της δουλειάς κορίτσι, έχει κάνει πάρα πολλά λεφτά. Είναι ικανή, έχει βγει στην κοινωνία και είναι αρκετά καλή.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη είχαν κόντρα ποτέ μεταξύ τους;

Η Τζένη με τη Βουγιουκλάκη είχαν πάντοτε. Όταν ήταν επαγγελματικός ο συναγωνισμός δεν μιλιόντουσαν. Είχαν και κακές στιγμές αλλά και τις στιγμές που πόζαραν αγκαλιά. Αυτές βέβαια είναι θεατρικές συμπεριφορές, τις οποίες εγώ δεν τις πολυήθελα. Για αυτό δεν είχα φίλους ηθοποιούς και προτιμούσα να ασχολούμαι με τα βαπόρια μου.

Όταν αρρώστησε ήσασταν κοντά;

Ήταν παντρεμένη με τον κ. Κοζάκο και δεν είχα συναναστροφές.

Μεγαλωμένος από μια εύπορη οικογένεια, φύγατε από την κατεχόμενη Ελλάδα για να πολεμήσετε ως στρατιώτης στο Τομπρούκ και στη συνέχεια στο Ελ Αλαμέιν. Πώβ ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Η μητέρα μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν στα 17,5 πήγα στον πόλεμο. Είχε αρρωστήσει.

Στον πόλεμο κινδυνέψατε να πεθάνετε;

Κοιμόμουν ανάμεσα στο νάρκες στην Αφρική. Ήμουν οδηγός στο τανκ και για να περάσουμε τον Ρουβίκωνα χάσαμε 72 παιδιά. Είχα και εγώ πολλά χτυπήματα. Στο πόδι μου είχε μπει ένα κομμάτι από νάρκη και εκεί δεν υπήρχε ούτε γιατρός, ούτε ώρες που πέρασα στη ζωή μου και συγκινούμαι.

Μετά από αυτή την εμπειρία, φοβάστε τον θάνατο;

Όχι καθόλου! Μακάρι να έρχονταν να ησυχάσω από όλους. Δεν έχει μείνει κάτι που δεν έχω ζήσει. Έχω φτιάξει και την προτομή μου στο νε­κροταφείο. Δεν θέλω να έχω υποχρεώσεις εκ των υστέρων. Έχω τα πάντα τακτοποιημένα, ακόμη και τα χρήματα για το νεκροταφείο.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved