Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί με την Ελένη»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί με την Ελένη»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης θα ντυθεί γαμπρός για πρώτη φορά, καθώς ο προηγούμενος γάμος του ήταν πολιτικός και όχι θρησκευτικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απόφαση του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, για τη γνωριμία με τη σύντροφό του και για το αν σκέφτονται να αποκτήσουν παιδάκι.


Πώς αποφάσισες τώρα να κάνεις θρησκευτικό γάμο;
«Ήθελα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με την Ελένη, είναι κάτι που μου βγήκε αυθόρμητα. Ήθελα με τη γυναίκα αυτή να πάρω την ευλογία του θεού στη σχέση μας, στο γάμο αυτό, έτσι το νιώθω».


Αυτό το ενεργοποίησε η Ελένη, η σύντροφος σου;
«Ναι, ακριβώς, μου το ενεργοποίησε και μου βγήκε τελείως αυθόρμητα, ενώ πάντα δεν ήμουν τόσο των θρησκευτικών, δεν μπορούσα τον κόσμο, δεν μου άρεσε ποτέ όλο αυτό, αλλά τούτη τη φορά το κάνω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, χαρά, το θέλω, το νιώθω».


Μάθαμε αστραπιαία για το γάμο σου, χωρίς να γνωρίζουμε νωρίτερα για τη σχέση σου.
«Με το Ελενάκι είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί, δεν περίμενα ποτέ ότι θα την γνωρίσω... Γνωριστήκαμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για μένα, αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας μου, η οποία «έφυγε» τον περασμένο Σεπτέμβρη. Δύσκολη εποχή, αλλά δεν μπορούσα να το παραβλέψω και να μη δω τον ψυχισμό της, το πόσο δοτική, πόσο εντάξει άνθρωπος είναι... Το μεγαλείο της ψυχής της είναι εκείνο που πυροδότησε τον έρωτα και την αγάπη μου για εκείνη επί χίλια».


-Πώς γνωριστήκατε;
«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, τελείως συμπτωματικά, μέσω κοινών φίλων, κι από την πρώτη στιγμή γίναμε αχώριστοι».


-Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;
«Να ξέρεις ότι από τότε, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε μείνει χώρια ούτε μία μέρα. Ακόμα και στις λιγοστές εμφανίσει που κάνω, λόγω κορονοϊού, είτε σε διάφορες υποχρεώσεις, είμαστε συνέχεια μαζί».


-Πρώτη φορά σου συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Ναι, αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά, με τη γυναίκα αυτή, κι είναι ξεκάθαρο. Πρώτη φορά σε όλα, στα συναισθήματα, στην αγνότητα των συναισθημάτων, στην ένταση τους, αλλά και πρώτη φορά αισθάνομαι, νιώθω τόσο κατασταλαγμένος κι έτοιμος γι’ αυτό. Με τη Ελένη είχαμε βρεθεί κάποια στιγμή παλαιότερα, δεν είχαμε πει «γεια» ούτε είχαμε κάνει παρέα, τότε είχε με την οικογένεια της ένα πολύ γνωστό ρεστοράν στη Μύκονο κι είχε τύχει να πάω, την θυμόμουν εμφανισιακά, αλλά δεν είχαμε μιλήσει.


-Ηταν θαυμάστρια σου, τι σου είπε όταν γνωριστήκατε;
«Ήταν θαυμάστρια του πατέρα μου αρχικά, αλλά εγώ δεν το ήξερα αυτό, τώρα όμως έχει γίνει μόνο δική μου. Είναι απλό, από τότε που γνωριστήκαμε δεν χωριστήκαμε, περνάμε υπέροχα μαζί, γελάμε πολύ…».


-Είναι και για εκείνη ο δεύτερος γάμος, έτσι δεν είναι;
«Σωστά, είναι ο δεύτερος γάμος και για εκείνη. Έχει μια κόρη, όπως έχω κι εγώ τον Γρηγοράκη μου, από τον πρώτο γάμο μου».


-Κάνουν παρέα τα παιδιά σας;
«Βεβαίως, η κόρη της, η Μαρία, είναι 10 ετών κι ο Γρηγοράκης μου έκλεισε τα 11» .


-Σκέφτεστε να τους χαρίσετε ένα αδελφάκι;
«Βεβαίως, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό, αν μας το φέρει ο θεός, με πολλή χαρά, θα θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι, γιατί να μη θέλουμε;», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved