Μπιθικώτσης: «Επιτέλους καταφέρνω να είμαι περήφανος για τη σύντροφο μου»
Showbiz

Μπιθικώτσης: «Επιτέλους καταφέρνω να είμαι περήφανος για τη σύντροφο μου»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σύντροφο του Ελένη και για την απόφαση του να παντρευτεί και να μετακομίσει μόνιμα στη Μύκονο.

-Η Ελένη μένει μόνιμα στη Μύκονο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνεις κι εσύ μόνιμα στο νησί;
«Μένει μόνιμα στη Μύκονο και να ξέρεις ότι το έχω ήδη αποφασίσει να μείνω κι εγώ μόνιμα στο νησί».


-Το έχεις αποφασίσει;
«Ναι, τη Μύκονο την αγάπησα το χειμώνα, γιατί εδώ περάσαμε την καραντίνα με την Ελένη κι ήταν μαγικά, γιατί δεν είχε κόσμο, πηγαίναμε βόλτες, βγάζαμε το σκυλί έξω στο γιαλό. Η Μύκονος είναι πανέμορφη, δεν είναι αυτό που γνωρίζουν οι πολλοί, αλλά αυτό που γνωρίζουν λίγοι. Το νησί μπορεί να προφέρει τα πάντα, αναλόγως τι ζητάει καθένας».


Θ' αφήσεις το σπίτι σου στην Αθήνα ή θα πηγαινοέρχεσαι;
«Θα πηγαινοέρχομαι, αλλά σκέφτομαι για αρχή να είμαι στη Μύκονο και στον Κάλαμο. Είναι τόσο γαλήνια κι όμορφα εδώ, που δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνω. Έχω ηρεμήσει πάρα πολύ, είμαι γεμάτος, επιτέλους καταφέρνω να είμαι περήφανος για τη σύντροφο μου».


Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που λες.
«Ναι, είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις στοιχεία στο χαρακτήρα του άλλου, τα οποία θαυμάζεις και σε κάνουν να αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου. Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο έντονο το συναίσθημα της υπερηφάνειας για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».


-Τι διαφορετικό έχει η σύντροφος σου που την κάνει να ξεχωρίζει;
«Η ψυχή της... Στα τόσα χρόνια που γυρίζω, που γνωρίζω ανθρώπους, είναι το κάτι άλλο. Η αγνότητα της, η δοτικότητά της, ο τρόπος που εκφράζει την αγάπη και τα συναισθήματα της, είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για μένα».


-Συζητήσατε με το γιο σου για την απόφαση σου να παντρευτείς;
«Βεβαίως, μάλιστα ήμασταν όλοι μαζί στη Μύκονο 1,5 μήνα, τώρα θα τον ξαναπάρω. Περνάμε πολύ καλά. Ο Γρηγοράκης με στηρίζει, θέλει να είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι, στην πορεία των χρόνων, θα έχουν μια υπέροχη σχέση με την Ελένη, γιατί να μην την έχουν; Ο γιος μου πάντα ήθελε να με βλέπει ευτυχισμένο και χαρούμενο. Τώρα, που βλέπει ότι προχωράω στο βήμα αυτό, είναι κοντά μου, σύμμαχος μου. Ο πατέρας και η μητέρα μου θα μου λείψουν αφόρητα από το γάμο μου, θα ήθελα πάρα πολύ να τους είχα κοντά μου τη στιγμή αυτή. Ο πατέρας μου έχει φύγει 15 χρόνια από τη ζωή, αλλά η μητέρα μου, που «έφυγε» πρόσφατα, δυστυχώς, κι αυτό πονάει πιο πολύ, γιατί θα ήθελα να είχε προλάβει να γνωρίσει την Ελένη και να είναι κοντά μου. Με το που «έχασα» τη μητέρα μου, γνώρισα την Ελένη, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου».


-Μεγάλη απόφαση να δημιουργήσεις μια σχέση, ακριβώς ύστερα από μια τόσο σημαντική απώλεια ζωής. Υπήρχε χώρος μέσα σου για κάτι τέτοιο;
«Ναι, υπήρχε χώρος, γιατί υπήρχαν πάρα πολλά κενά ακάλυπτα μέρα μου και η Ελένη, μ' ένα μαγικό τρόπο, μου τα έκλεισε, μου τα υπερκάλυψε. Το σημαντικό είναι ότι περνάμε καλά οι δύο μας, πάνω απ' όλα, δεν χρειαζόμαστε κανέναν, ενώ αισθάνομαι πως όσοι είναι κοντά μας κι όσους συναναστρεφόμαστε, είναι απλά συμπληρωματικοί για να περνάνε οι ώρες και οι βραδιές! Οι δύο μας περνάμε υπέροχα».


-Είναι η γυναίκα που σκέφτεσαι να γεράσετε μαζί;
«Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ έντονα αυτό, ενώ πριν λίγες μέρες της το εκμυστηρεύτηκα κι εκείνη μου απάντησε ότι σκέφτεται το ίδιο. Στην εποχή που ζούμε, στην ηλικία μου και με τις εμπειρίες που έχω, αυτό που κάνω δεν είναι ένα πείραμα, είναι μια ώριμη απόφαση, οπότε θα την στηρίξω με «νύχια και με δόντια» μέχρι τέλους. Είμαι πολύ ερωτευμένος, αλλά, εκτός από αυτό, είμαι και συνειδητοποιημένος. Στη ζωή μας δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες, οπότε, όταν μας παρουσιάζονται, να τις αρπάζουμε από τα «μαλλιά» και να τις αξιολογούμε αναλόγως. Η γνωριμία μου με την Ελένη ήταν μια ευκαιρία που μου δόθηκε, για να φτιάξω επιτέλους μια ήσυχη, ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή».


Αυτό ήταν κάτι που σου έλειπε;
«Πολύ... Πολύ...», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved