Τσαλταμπάσης: «Με αφορά η δουλειά μου, τα προσωπικά μου δεν θα τα κρύψω»
Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Με αφορά η δουλειά μου, τα προσωπικά μου δεν θα τα κρύψω»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι από τους ηθοποιούς που δεν απασχολούν τα media με την προσωπική ζωή του.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πως δεν θέλει να βρίσκεται στη σκηνή ή στο πλατό για λόγους που δεν αφορούν τη δουλειά του καθώς αυτό θα ήταν πλήγμα για τον εγωισμό του.

Πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα, όταν εσύ, μικρότερος σε ηλικία και ταλαντούχοι, κάνεις το «βήμα» σου, γίνεσαι πρωταγωνιστής, θιασάρχης, σου δημιούργησαν προβλήματα, «στεναχώρησες» κάποιους;


«Εν γνώσει μου όχι, δεν έχει πέσει ποτέ κάτι στην αντίληψη μου, αλλά νομίζω ότι δεν θα έπεφτε, όποιος λέει ό,τι λέει, δεν το κάνει μπροστά σου. Μπροστά είναι όλοι τρισευτυχισμένοι, για ό,τι σου συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι δεν είναι έτσι, αλλά το δικαιολογώ, γιατί είναι ένα επάγγελμα με αρκετή δόση ματαιοδοξίας και πολλές φορές μπαίνεις σ' ένα τρυπάκι άκυρης ζήλιας. Μπορεί να ζηλέψεις κάποιον που δεν μοιάζετε σε τίποτα για να κάνετε κάτι αντίστοιχο σ' αυτήν τη δουλειά, που δεν σου κλέβει κάποιο ρόλο. Στην αρχή, τα έβλεπα πιο ρομαντικά τα πράγματα, στην πορεία κατάλαβα κι έμαθα ότι όντως υπήρξαν τέτοια κρούσματα, αλλά τώρα, χωρι'5 να χάνω το ρομαντισμό για τη δουλειά, περνάνε από πάνω μου και εξοστρακίζονται, ακόμα και να τα μάθω. Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να φτάσω σ' ένα σημείο να έρχεται ο κόσμος και να λέει ότι θα πάει να δει ένα έργο με τον Θανάση Τσαλταμπάση, ακόμα κι αν δεν ξέρει ποιο έργο είναι, αυτό θέλω να πετύχω μέσα στα χρόνια».


-Το ότι δεν απασχολείς με τα προσωπικά σου, συμβαίνει γιατί βρίσκεται πολλά χρόνια σε μια σχέση;


«Με αφορά η δουλειά μου, τα προσωπικά μου δεν θα τα κρύψω, με τη σύντροφο μου είμαστε 11 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι. Μπορεί να μην έχουμε παντρευτεί τυπικά, αλλά είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν θα κρύψω κάτι, αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελα να νιώθω ότι υπάρχω στη σκηνή ή στα πλατό για κάτι που δεν αφορά στη δουλειά μου, Αυτό θα ήταν για μένα πλήγμα στον εγωισμό μου, για το χαρακτήρα μου, δεν θα το δεχόμουν, αν συμβεί, προτιμώ να μην είμαι. Δεν θα συμβεί, γιατί είναι αλλιώς «χτισμένο» το πράγμα. Αν φτάσω στο σημείο να πω, «να βγω φωτογραφίες με την Αγοραστή, για να έχω δουλειά...», το σκέφτομαι και μιζεριάζω, δεν θα μου συμβεί ποτέ αυτό, δεν θέλω να υπάρχω έτσι...

Όταν υπερτερεί το, «είναι αυτός που τα έχει με την...», δεν θα ήθελα να υπάρχω έτσι, να φτάσω στο σημείο να υπάρχω με μια τέτοια ατάκα, προτιμάω ν' αλλάξω δουλειά. Έχουμε παίξει μαζί σε δουλειές με την Αγοραστή, την έχω πάρει γιατί είναι ηθοποιός, την εμπιστεύομαι και θέλω, σιγά-σιγά, να «χτίζω» το να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ και νιώθω ωραία όταν παίζω. Μέσα σ' αυτούς είναι και η Αγοραστή, γι’ αυτό έχει υπάρξει σε κάποιες δουλειές που ήμουν, αλληλοεμπιστευόμαστε», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved