Ματαράγκας: «Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Μου έδωσε γνώση, επιτυχία, χρήματα»
Showbiz

Ματαράγκας: «Δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Μου έδωσε γνώση, επιτυχία, χρήματα»

O Γιώργος Ματαράγκας υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του ’90.

Μέχρι σήμερα δέχεται κολακευτικά σχόλια από τις θαυμάστριες του και όπως λέει χαίρεται καθώς του δίνουν δύναμη να προχωρήσει.


-Τι σου λέει ο κόσμος σήμερα, οι θαυμάστριες σου;
«Είναι σαν να ήταν χθες, όχι στο επίπεδο που ήταν τότε, αλλά λες και δεν έχει περάσει μέρα. Οι αντιδράσεις των θαυμαστριών μου είναι σχεδόν οι ίδιες, δεν έχει αλλάξει τίποτα, μου λένε, «τώρα είστε πιο ωραίος», «όσο μεγαλώνετε ομορφαίνετε», αυτά μου λένε συνέχεια».


-Πως αντιδράς σε όλα αυτά;
«Χαίρομαι για τα σχόλια τους, βγαίνουν από την καρδιά, την ψυχή τους και μου δίνουν δύναμη για να προχωρήσω. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που μου μιλάνε, στο θέατρο, στο δρόμο, χρόνια τώρα, κάθομαι συζητάω, τους απαντώ, έχουμε καλή επικοινωνία».


-Η μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Καλημέρα ζωή» θεωρείς ότι «έκλεισε πόρτες» ή εξαργυρώθηκε στη συνέχεια της πορείας;
Δεν «έκλεισε πόρτες» σε κανέναν. Όπως εγώ προχώρησα στη δουλειά αυτή και με το θέατρο, κι όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο θέατρο κάνεις, όταν κάνεις και 15 συνεχόμενα χρόνια τηλεόραση... Δεν λέω ότι είχα τις ατέλειωτες προτάσεις, αλλά φέτος είπα ότι θέλω να κάνω πάλι τηλεόραση και καμιά ταινία, γιατί έχει αρχίσει και μου λείπει τώρα. Καθένας διαλέγει το δρόμο του και προχωρεί ανάλογα. Αν νομίζει ότι έγινε φίρμα κι ότι από εδώ και πέρα δεν χρειάζεται να δουλέψει, να τρέξει, μένει «στην απ' έξω». Η δόξα και το χρήμα σε τρελαίνει, πρέπει να έχεις πολλά κότσια για να κρατηθείς, για να πεις ότι «δεν έχει γίνει τίποτα, ξεκινάω κάθε φορά από την αρχή».

-Πέρασες από το στάδιο του χρήματος, της δόξας και της ταλάντευσης;
«Πάρα πολλά χρόνια, βάλε και τις ταινίες τότε... τι δεν έχω ζήσει. Τη δεκαετία του '80 είχα ζήσει απίστευτα πράγματα κι ίσως αυτό με βοήθησε μετά στην πορεία, στο σίριαλ «Η λάμψη», το ότι τα είχα ζήσει πια και δεν μου ήταν πρωτόγνωρα όλα αυτά. Πάντα είμαι άνθρωπος της γης, δεν ξεφεύγω ποτέ δεν τρελαίνομαι μ' όλα αυτά».


-Πες μου κάτι μεγάλο, απίστευτο, απίθανο που έχεις βιώσει...
«Είναι πάρα πολλά... Κάποιο περιστατικό που μου έχει μείνει, είναι στα Μέθανα, παίζαμε εκεί με το θέατρο και περπατούσα στην παραλία, ήταν απογευματάκι... Τότε πετάχτηκε μία κυρία, που βρισκόταν στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου, και είπε: «Ο Πάρης, από το Καλημέρα ζωή», όλη τη διάρκεια μέχρι να τελειώσω το δρόμο μου στην παραλία, είχαν βγει όλοι και χειροκροτούσαν. Όλα αυτά εγώ τα βλέπω σαν δουλειά, δεν τρελαίνομαι, δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου, θέλω να κάνω καλά, ποιοτικά πράγματα, να προσφέρω και να υπάρχω στη δουλειά αυτήν όπως θέλω εγώ, αυτά δεν με ακουμπάνε. Όταν έκανα το γιο μου, είπα: «Τι δόξες, τι λεφτά..;» Όλα αυτά είναι ωραία που το ζεις, που τα περνάς, αλλά να τα περνάς και να μην... ξεφεύγει. Η μεγαλύτερη δημιουργία στη ζωή μας είναι το παιδί».


-«Γυρίζεις» στο παρελθόν;
«Όχι, τι να γυρίσω να κάνω; Στο σπίτι μου δεν έχω ούτε μια φωτογραφία από το παρελθόν, άντε να υπάρχουν 3-4, έτσι... κοιτάζω πάντα μπροστά. Μπαίνεις σε σπίτια συναδέλφων, που είναι στην ηλικία μου κι είναι σαν μαυσωλεία, τι είχαν κάνει το 1980, η είχαν το 1960... Φωτογραφίες, αφίσες... Εγώ δεν έχω τίποτα. Προχωράω μπροστά, δεν κάθομαι ν' ασχοληθώ με το παρελθόν καθόλου, μου έδωσε τη γνώση, την επιτυχία, ;τα χρήματα... Κοιτάζω από εδώ και πέρα τι γίνεται...», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved