Άγριες Μέλισσες:Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης λίγο πριν την πρεμιέρα!Θα τρελαθείς
Showbiz

Άγριες Μέλισσες:Η μεγάλη αλλαγή της Πηνελόπης λίγο πριν την πρεμιέρα!Θα τρελαθείς

Άγριες Μέλισσες: Την είδαμε με την αλλαγή στα μαλλιά της και δεν την αναγνωρίσαμε.

Η τηλεοπτική Πηνελόπη, ίσιωσε τα σγουρά μαλλιά της και πραγματικά το πρόσωπό της είναι τόσο διαφορετικό!

Το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη βέβαια αλλά σα να βλέπεις κανείς ένα άλλο κορίτσι. Κι όμως είναι η Μαρία Πετεβή με ένα loοk που δεν είχαμε ξαναδεί.

Φυσικά τη Δευτέρα (14-09) δεν πρόκειται να τη δούμε έτσι αλλά μας έδωσε μια γεύση και μας άρεσε πολύ.

Σε ό, τι αφορά στη σειρά, αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζουμε είναι πως η κόντρα της Πηνελόπης και του Κλεομένη, θα κορυφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που για άλλη μια φορά, ο Μελέτης θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Πάνω σε ένα καυγά του παντρεμένου ζευγαριού, η Πηνελόπη θα φύγει έξαλλη και θυμωμένη και θα πάει στο σπίτι του Μελέτη


«Τι θέλεις εδώ;» τη ρωτάει κι εκείνη του απαντά: «Σε παρακαλώ, άσε με να μείνω! Μόνο εδώ νιώθω ασφάλεια, κοντά σου... Στο πλευρό σου...»
Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης της έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει:«Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε Πηνελόπη, τι σου έκανε; Θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει και η Πηνελόπη τον σταματά: «Άφησέ τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει. Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα.»
Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα καταλήγουν να φιλιούνται με πάθος. Οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν ξανά έρωτα.


Δες την αλλαγή της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved