Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Σε καραντίνα με συμπτώματα κορονοϊού (Video)
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Σε καραντίνα με συμπτώματα κορονοϊού (Video)

Κλεισμένες στο σπίτι είναι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η κόρη της καθώς έχουν συμπτώματα κορονοϊού.

Η γνωστή δημοσιογράφος έπειτα από δύο μήνες διακοπών στην Ελλάδα επέστρεψε στη Σουηδία μαζί με την 12χρονη κόρη της, Μελίνα.
Η ίδια μίλησε στο Love it και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι τόσο εκείνη όσο και η κόρη της βρίσκονται στο σπίτι με πυρετό.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9) στο «Love it», μέσω Skype.

Η γνωστή δημοσιογράφος έπειτα από δύο μήνες διακοπών στην Ελλάδα επέστρεψε στη Σουηδία μαζί με την 12χρονη κόρη της, Μελίνα. Η ίδια μίλησε στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι τόσο εκείνη όσο και η κόρη της βρίσκονται στο σπίτι με πυρετό.

«Είμαστε και εγώ και η κόρη μου στο σπίτι με πυρετό… Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο 1177, ένας αριθμός που καλείς και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τεστ κορονοϊού στο σπίτι. Βέβαια, οι ουρές είναι 100.000 άτομα σ’ όλη τη Σουηδία που περιμένουν να κάνουν το τεστ, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η καινούργια υπηρεσία που ελπίζω να λειτουργήσει. Θα δούμε αν θα εμφανιστεί κάποιος.

Και η μικρή είναι στο σπίτι και είναι και πολλά παιδιά στο σπίτι, όπως επίσης και πολλοί καθηγητές που λείπουν από τα σχολεία. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν κάνει να πας ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολείο έστω και αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα», δήλωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved