Διογένης: Στα backstage του βιντεοκλίπ του με τη νέα Σταρ Πελοπόννησος 2020
Showbiz

Διογένης: Στα backstage του βιντεοκλίπ του με τη νέα Σταρ Πελοπόννησος 2020

Μας πρωτοσύστηθηκε μουσικά πριν από χρόνια, συμμετέχοντας στο Greek Idol, και κερδίζοντας με τη φωνή του, την εύνοια του κοινού  της κριτικής επιτροπής αλλά και της Ρούλας Κορομηλά!

Ο Διογένης, έφτασε η ώρα να μας δείξει τον «άλλο εαυτό́» του, μέσα από́ τη συνεργασία του, με την νέα και πολλά́ υποσχόμενη δισκογραφική́ εταιρία G Music!!!

Ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής, απογειώνει με τη φωνή́ του, τη δυναμική́ ερωτική́ μπαλάντα με τίτλο «Ο άλλος μου εαυτός» , σε μουσική́ Ιορδάνη Παύλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά ( εμπνευστή́ της G Music), και δίνει όλο του το είναι μέσα από́ τη σκηνοθεσία του Κρις Γιατράκου!

Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, ο ανανεωμένος Διογένης δια χειρός Πάνου Καλλίτση , και εντυπωσιακός μέσα από́ τις δημιουργίες που έραψε για εκείνον ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ψάχνει τον τρόπο να βγει από́ τον άλλο του εαυτό́, εγκλωβισμένος στο Ηotel Cortez Escape Room, για να σώσει τον έρωτά του με τη σύντροφό του , που υποδύεται η εκρηκτική́ νέα Σταρ Πελοπόννησος 2020, Κατερίνα Κάλιαρι, που εντυπωσίασε με το υποκριτικό́ της ταλέντο αλλά και την εμφάνισή της που επιμελήθηκε η make up artist-hairstyler, Κατερίνα Σούσι, με ονειρικές δημιουργίες της!

Το οπτικοποιημένο τραγούδι του Διογένη, «Ο άλλος μου εαυτός» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη G Music!!! δημιουργίες πιο έραψε για εκείνον ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ψάχνει τον τρόπο να βγει από τον άλλο του εαυτό, εγκλωβισμένος στο Ηotel Cortez Escape Room, για να σώσει τον έρωτά του με τη σύντροφό του , που υποδύεται η εκρηκτική νέα Σταρ Πελοππόνησος 2020, Κατερίνα Κάλιαρι, που εντυπωσίασε με το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και την εμφάνισή της που επιμελήθηκε η make up artist-hairstyler, Κατερίνα Σούσι, με ονειρικές δημιουργίες της Malama Boutique Treasures!!! Το οπτικοποιημένο τραγούδι του Διογένη, «Ο άλλος μου εαυτός» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη G Music!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved