Γέννησε πρόσφατα και συγκινεί: «Πόση ευτυχία χωράει μέσα σε μία χούφτα;»
Showbiz

Γέννησε πρόσφατα και συγκινεί: «Πόση ευτυχία χωράει μέσα σε μία χούφτα;»

Στις 28 Αυγούστου έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της και από εκείνη την ημέρα τον έχει συνεχώς αγκαλιά και δεν σταματά να χαμογελά!

Δηλώνει μάλιστα ερωτευμένη με τον γιο της τον οποίο δεν χορταίνει να βλέπει να κοιμάται ή να χαμογελά, ή ακόμα και να κλαίει!

Η νέα τρισευτυχισμένη μανούλα βιώνει μία νέα πραγματικότητα με τον νεογέννητο πρίγκιπά της και μάλιστα προ ημερών βγήκαν μαζί και την πρώτη τους βόλτα παρ' ότι δεν έχουν σαραντήσει.

Δείτε για ποια νέα μανούλα πρόκειται στην παρακάτω gallery:

Το μωρό της είναι η ολοκλήρωση της ευτυχίας της με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο είναι πολλά χρόνια μαζί και είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της πριν από κάποιους μήνες είχε χαροποιήσει ιδιαίτερα όσους γνωρίζουν τη μεγάλη αθλήτρια και ξέρουν πόσο ήθελε ένα παιδί. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και όπως γράφει και η ίδια στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανάρτησε όπου απεικονίζεται να κρατά το μωρό της αγκαλιά και να το κοιτά με λατρεία:

"Ενταξει λοιπον ναι!!! Το παραδέχομαι!! Ειμαι ερωτευμένη!!Μπορώ μονο να κάθομαι και να σε κοιταω με τις ωρες...οι μανούλες μαλλον με καταλαβαίνετε, ε?"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved