Τρύφωνος: «Είμαι αυστηρός και μου αρέσει το φλεγματικό-σαρκαστικό χιούμορ»
Showbiz

Τρύφωνος: «Είμαι αυστηρός και μου αρέσει το φλεγματικό-σαρκαστικό χιούμορ»

Ευγενής, κομψός και… βιτριολικός. Αλίμονο σε όποιον βρεθεί απέναντι του και δεν απαντήσει γρήγορα και σωστά.

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για τον… ρόλο του στον «Πιο αδύναμο κρίκο», αλλά και για τους παίκτες που τον ιντριγκάρουν και γι’ αυτούς που βαριέται.

-Είστε γενικά αυστηρός και... βιτριολικός ή είναι ρόλος αυτό;

«Ας πούμε ότι δεν είναι και τόσο κόντρα ο ρόλος μου στον "Πιο αδύναμο κρίκο". Η αλήθεια είναι ότι στη δουλειά είμαι αυστηρός και μου αρέσει η αυστηρότητα. Το ίδιο και το φλεγματικό-σαρκαστικό χιούμορ».

-Υπήρξε στιγμή που θεωρείτε ότι γίνατε παραπάνω δεικτικός από όσο έπρεπε;

«Παρόλο που η παρουσίαση του "Πιο αδύναμου κρίκου" θεωρώ αντικειμενικά ότι είναι ένα πολύ δύσκολο έργο -σε σχέση με άλλα τηλεπαιχνίδια-, επειδή "ισορροπείς" συνεχώς, πιστεύω ότι δεν έχω γίνει περισσότερο δεικτικός απ' όσο έπρεπε, όχι».

-Ποιοι παίκτες σας ιντριγκάρουν και ποιους... βαριέστε;

«Με ιντριγκάρουν οι επικοινωνιακοί παίκτες που έχουν την "ατάκα". Βαριέμαι αφόρητα τους flat... Τους το λέω κιόλας κατάμουτρα και on camera επειδή ο ρόλος το επιτρέπει (γέλια)».

-Τι στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να είναι ο «δυνατός κρίκος»;

«Να είναι εύστροφος, να του αρέσουν οι γενικές γνώσεις και να έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό».

-Αλήθεια, σας καλούν σε σχολεία και μιλάτε περί εκφοβισμού; Οι μαθητές πώς σας υποδέχονται;

«Ναι, ισχύει αυτό. Πέρυσι το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου ξεκίνησε μια μεγάλη καμπάνια ενάντια στο bullying με κεντρικό σύνθημα "Κανείς δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος" και με κάλεσαν να μιλήσω σε σχολεία μαζί με τον υπουργό Παιδείας. Ήταν συγκινητική η υποδοχή των μαθητών. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πόσο άβολα ένιωσα όταν ανακοίνωσαν τον υπουργό Παιδείας και υπήρξε ένα χλιαρό χειροκρότημα και μετά το πανδαιμόνιο όταν ανακοίνωσαν εμένα. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved