Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί μπούλινγκ για το ποια είναι η μαμά μου»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Έχω υποστεί μπούλινγκ για το ποια είναι η μαμά μου»

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο πρωινό του MEGA με στόχο να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα.

Η ίδια μίλησε για το αν είχε λόγο για την ομάδα της εκπομπής, για όσα της είπε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου όταν της ανακοίνωσε τη συνεργασία με το κανάλι, αλλά και για το αν έχει δεχθεί μπούλινγκ.

Είχες λόγο για την ομάδα της εκπομπής;

«Φυσικά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι στα πρώτα ραντεβού ήμουν πάρα πολύ επικεντρωμένη στο να ακούσω ό,τι θα μου πει το κανάλι. Όπως καταλαβαίνεις, όταν ένα κανάλι έχει στο τιμόνι του τον Πέτρο Μπούτο, δε νομίζω ότι χωράνε περιθώρια αμφισβήτησης ή αμφιβολίες».

Σε σόκαρε όταν σου πρότεινε να συνεργαστείτε;

«Με σόκαρε. Όμως, επειδή είχε επιχειρήματα, μου έκανε κλικ. Γιατί, πρέπει να σου πω ότι πολλά χρόνια τώρα με πλησιάζουν για εκπομπές και είμαι φοβισμένη και τρομοκρατημένη με την τηλεόραση».

Για ποιο λόγο;

«Γιατί θεωρώ ότι στην τηλεόραση υπερεκτίθεσαι και πρέπει να έχεις γύρω σου μια απίστευτα καλή ομάδα».

Τι σου είπε η Βίκυ Σταυροπούλου όταν της ανακοίνωσες τη συνεργασία σου με το κανάλι;

«Της ανέφερα την αρχική πρόταση. Ήταν συγκρατημένα χαρούμενη και μου είπε ότι τα κανάλια δε βάζουν ούτε τις συμπάθειες ούτε τις γνωριμίες πάνω από τη δουλειά. Με ενθάρρυνε να το προσπαθήσω, να το δοκιμάσω, να το χαρώ, να μην αλλοιώσω σε καμία περίπτωση το χαρακτήρα μου, -να είμαι ο εαυτός μου και να παρουσιάσω αυτό που ήθελα να δω εγώ ως τηλεθεάτρια».

Κατά καιρούς, οι αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις. Γενικότερα, έχω αντιληφθεί ότι δίνεις μηνύματα στους συνομηλίκους σου. Πρόσφατα, ανέβασες μία φωτογραφία σου με μαγιό και στη λεζάντα ανέφερες: «Να αγαπάτε το σώμα σας, να φοράτε ό,τι θέλετε. Η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. Απομακρυνθείτε από τους τοξικούς ανθρώπους». Έχεις δεχθεί ποτέ μπούλινγκ;

«Άμεσα, δεν έχει τύχει να δεχθώ για το σώμα μου, και δεν το λέω αλαζονικά. Έχω υποστεί περισσότερο μπούλινγκ για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνιση μου. Είχε δημιουργηθεί γύρω μου ένα τείχος με πολλή αγάπη, που δεν άφηνε οποιαδήποτε κακία και κακεντρέχεια να περάσει. Παρ' όλα αυτά, ούσα ηθοποιός, υπήρχαν και υπάρχουν στιγμές που ορισμένοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να με πληγώσουν, λέγοντας ότι για μένα τα πράγματα είναι πιο εύκολα λόγω γνωριμιών».

Στεναχωριέσαι όταν το ακούς;

«Αναλόγως. Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, δεν έχει φτάσει στα αυτιά μου να το έχει σχολιάσει κάποιος άνθρωπος που θαυμάζω. Το λένε κυρίως όσοι έχουν ως κυρίαρχη σκέψη να αναφέρουν κακίες και κακεντρέχειες για τους άλλους. Πατάνε πάνω σ' αυτό. Αν κάποιος μπει στη θέση μου, νομίζω ότι είναι εύκολο να αντιληφθεί πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι το να είσαι συγγενής ενός ονόματος, όπως η μαμά μου, ή ο Χρήστος (σ.σ. Χατζηπαναγιώτης). Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είχαν διάσημους συγγενείς και δεν κατάφεραν να κάνουν αυτά που ονειρεύονται. Ίσα-ίσα για μας μερικές φορές οι ταμπέλες που μπαίνουν είναι δυνατότερες από την τύχη μας και τα ταλέντα μας».

Σε φόβισε ποτέ αυτό;

«Πάρα πολύ. Και ακόμα με φοβίζει! Δεν το δείχνω γιατί γενικά δε δείχνω τις αδυναμίες μου. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Με στεναχωρεί πολύ να πιστεύει ένας άνθρωπος ότι επειδή η μαμά μου είναι αυτή που είναι, ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μένα. Παρ' όλα αυτά, επειδή η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μία ανάγκη που είχα από πολύ μικρή, χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία μέσω της εκπομπής να λέω τα πράγματα από τη δική μου πλευρά όπως έχουν», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved