Δανάη Μπάρκα: «Θα μεταφέρω τον παλμό και τις αγωνίες της δικής μου γενιάς»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Θα μεταφέρω τον παλμό και τις αγωνίες της δικής μου γενιάς»

Η Δανάη Μπάρκα από αύριο και καθημερινά στις 10:00 θα κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η ίδια μίλησε για τις κυρίες που θα έχει απέναντι της την ίδια ώρα, τι ξεχωρίζει από αυτές και ποια θα είναι η δική της διαφορετικότητα. Επίσης, αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Διάβαζα κατά καιρούς, διάφορες αναρτήσεις σου για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και μου άρεσε που κάποια στιγμή έγραψες: «Ο Χρήστος είναι αυτός που διάλεξα για μπαμπάς μου». Είναι πολύ συγκινητικό το ότι εκφράζεσαι με τόση αγάπη για εκείνον.

«Είναι όντως συγκινητικό, παρ' όλα αυτά υπάρχουν ακόμα πολλά κοινωνικά ταμπού στη ζωή μας. Ένα από αυτά πιστεύω ότι είναι ακόμα οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Εγώ είχα την τύχη να έχω στο μεγάλωμα μου δίπλα μου το βιολογικό μου πατέρα και να μου προκύψει και άλλος που ήταν ο καλύτερος φίλος της μαμάς μου και έγινε και καλύτερος φίλος-μπαμπάς δικός μου. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιούμε πόσα πολλά θαύματα κάνει η αγάπη. Γιατρεύει όλες τις πληγές. Η αγάπη λοιπόν του Χρήστου ήταν ένα θαύμα στη ζωή μου. Ελπίζω αυτό να είναι παράδειγμα και για άλλες οικογένειες που μπορεί να ταυτιστούν. Προσωπικά, μεγάλωσα με περισσή αγάπη, με έναν υπέροχο μπαμπά και έναν υπέροχο Χρήστο. Αυτό είναι κάτι που μέσα από την εκπομπή σίγουρα θα ήθελα να ειπωθεί και σίγουρα θα έχουμε θέματα ανθρώπινου και κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Απέναντί σου λοιπόν θα έχεις τη Φαιή Σκορδά, την Κατερίνα Καραβάτου, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη. Τι ξεχωρίζεις στις τέσσερις παραπάνω κυρίες και ποια, αν θες, είναι η δική σου διαφορετικότητα;

«Η καθεμία από τις κύριες που προανέφερες είναι άξιες σεβασμού, κάνουν επί πολλά χρόνια τη δουλειά, που σημαίνει ότι τα έχουν καταφέρει. Δεν μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει, Είναι γυναίκες με εμπειρία, καριέρα. Έχουν το δικό τους κοινό και αισθητική. Άρα, ας αρχίσουμε από τα βασικά. Δεν πάω να τις δω ανταγωνιστικά. Θα ήμουν ανόητη! Θα ήταν θράσος αν έλεγα ότι θα βγω εγώ και θα κατατροπώσω τις γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια. Τις σέβομαι πάρα πολύ και θαυμάζω καθεμία για ξεχωριστό λόγο. Μία από τις διαφορές που πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε είναι ο παλμός της γενιάς μας. Δηλαδή, ότι εγώ θα μεταφέρω τον παλμό τα άγχη και τις αγωνίες της δικής μου γενιάς. Στην ομάδα της εκπομπής έχουμε ανθρώπους από κάθε ηλικία και κοινωνική κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να ταυτιστούμε με τους τηλεθεατές και να μεταφέρουμε την αισιοδοξία το κέφι και το πάθος που έχουμε μέσα μας», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved