Η εντυπωσιακή φώτο του Μισόκαλου μέσα στο σκάφος και το σχόλιο της Μενεγάκη
Showbiz

Η εντυπωσιακή φώτο του Μισόκαλου μέσα στο σκάφος και το σχόλιο της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται πια στην Αθήνα μιας και τα παιδιά της ξεκίνησαν σχολείο, ενώ ο αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος απολαμβάνει τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών του.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε μετά από καιρό μία εντυπωσιακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και φυσικά από τους πρώτους followers που έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν η αδερφή του, Ελένη Μενεγάκη, που είναι λάτρης του instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στον αδερφό της, ο οποίος είναι 16 χρόνια μικρότερός της.Ο ένας στηρίζει τον άλλο, μιλούν αρκετά μαζί και μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους. Τα δυο αδέρφια μεγαλώνουν και μεγαλώνει και η αγάπη τους. Ο Θοδωρής λατρεύει την αδερφή του και υπεραγαπά τα ανίψια του, ιδίως το πιο μεγάλο παιδί της παρουσιάστριας, τον Άγγελο με τον οποίο βγαίνει έξω, διασκεδάζουν παρέα, πηγαίνουν μαζί διακοπές...

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε ο κούκλος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη και το σχόλιο της παρουσιάστριας δείχνοντας ακόμα μία φορά πόση αδυναμία του έχει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved