Kris Jenner: Η πολυτάραχη ζωή και το... τέλος εποχής για τις Kardashians
Showbiz

Kris Jenner: Η πολυτάραχη ζωή και το... τέλος εποχής για τις Kardashians

Kris Jenner: Η συνάντηση που το 2006 άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Το Keeping Up with the Kardashians πρόσφατα ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε, έπειτα από 14 συνεχόμενα χρόνια. Μάλιστα η είδηση για το τέλος του ριάλιτι των Kardashians έκανε το γύρο του κόσμου.

Η Kris Jenner, η μητέρα της οικογένειας είναι κι εκείνη η οποία φημολογείται πως κατευθύνει όλα τα μέλη των Kardashians, ενώ οι τραπεζικές της καταθέσεις, ξεπερνούν κατά πολύ τη φαντασία μας.

Γεννημένη στις 5 Νοεμβρίου 1955, η Kris Jenner έχει να θυμάται μόνο δύσκολες στιγμές από τα παιδικά της χρόνια, αφού ο πατέρας της την εγκατέλειψε ότι εκείνη ήταν ακόμη 7 ετών. Η μητέρα της προχώρησε σε δεύτερο γάμο με γνωστό επιχειρηματία και η οικογένεια μετακόμισε στο Oxnard, στη νοτιοδυτική Καλιφόρνια.

Το 1973 Kris Houghton, (Jenner) αποφοίτησε από το λύκειο Clairemont, ενώ ταυτόχρονα γνώρισε τον Robert Kardashian, ο οποίος ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός της.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, η Kris Kardashian είχε ήδη αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ γρήγορα κατάλαβε πως δεν εν ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της. Τότε, ξεκίνησε μια εξωσυζυγική σχέση με τον τότε ποδοσφαιριστή Todd Waterlan.

Το 1990, γνώρισε τον Bruce Jenner, αθλητή του δεκάθλου και ολυμπιονίκη, με τον οποίο έκανε το δεύτερο γάμο της.

Το 1995 γεννήθηκε η Kendall και δύο χρόνια μετά η Kylie Jenner.

Το 2006 η Kris Jenner συνάντησε Ryan Seacrest για να συζητήσουν για μια ιδέα της, ένα ριάλιτι σόου με την οικογένεια της Kris Jenner σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συνέχεια γνωστή, το ριάλιτι των Kardashians κέρδισε από νωρίς το κοινό, το οποίο δεν έχανε στιγμή από την καθημερινότητά τους. Ο γάμος της Kim και τα κατορθώματα του Kanye West θα φέρουν το ζευγάρι στο επίκεντρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved