Μπεκατώρου: Έχασε πάνω από 10 κιλά και αυτό είναι το μυστικό της σιλουέτας της
Showbiz

Μπεκατώρου: Έχασε πάνω από 10 κιλά και αυτό είναι το μυστικό της σιλουέτας της

Η Μαρία Μπεκατώρου στα 46 της χρόνια έχει αλλάξει θεαματικά την εικόνα της.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κατάφερε να χάσει πάνω από δέκα κιλά εδώ και ένα χρόνο και παραδέχεται τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της προκειμένου να παραμένει σε φόρμα!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μείνει μισή και της αρέσει η νέα της εικόνα!

Η παρουσιάστρια έχασε 10 κιλά «κόβοντας» το βραδινό, ενώ φροντίζει να τρώει φαγητό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά και περπατά αρκετά!

Η Μαρία Μπεκατώρου κατόρθωσε να χάσει αρκετό βάρος και πλέον δείχνει διαφορετική και πρόσφατα που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά τα έχασε με την αλλαγή της και ήθελε να μάθει πώς κρατιέται σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα!

Η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας. «Τα πρώτα κιλά τα έχασε γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ. Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της!

H Μαρία νιώθει υπέροχη και το δείχνει ακόμα και μέσα από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που ποστάρει στο instagram της. Δες παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved