Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «O Όθωνας ανεβάζει το ηθικό της Σταυρούλας»
Showbiz

Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «O Όθωνας ανεβάζει το ηθικό της Σταυρούλας»

Ο Όθωνας είναι το νέο μέλος του δημαρχείου που έχει ήδη έρθει αντιμέτωπος με τον Φατσέα και τον Θοδώρα. Προς το παρόν πάντως έχει την απόλυτη υποστήριξη της Σταυρούλας.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης που τον υποδύεται μιλά για τις σχέσεις που θα ανατραπούν σε λίγες ημέρες στο πιο αγαπημένο χωριό της τηλεόρασης.

Ποιος καλός άνεμος σας έφερε στο Κολοκοτρωνίτσι;

«Οι σεναριογράφοι της σειράς. Χάρης Ρώμας και Αννα Χατζησοφιά. Εγραψαν τον ρόλο του Οθωνα που με μεταμορφώνει και μου δίνει την ευκαιρία να κάνω κάτι που είναι κόντρα στον χαρακτήρα και την εμφάνιση μου. Πατικώνω το μαλλί μου, φοράω γυαλιά... πολύ γοητευτικό όλο αυτό το "τσαλάκωμα", θέλω να τονίσω πόσο πολύ παίζει ρόλο σε κάθε ήρωα το ενδυματολογικό κομμάτι, όπως και αυτό του σκηνογράφου. Ολα έχουν συνηγορήσει θετικά για τον Οθωνα».

Αφήσαμε το αγαπημένο χωριό σε μια φάση όπου η Σταυρούλα είχε μαγευτεί από τον ήρωα σας...

«Δεν έχει μαγευτεί από τον ήρωα μου, απλά τη βοηθάει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Την είχε χάσει για λίγα χρόνια αλλά την ξαναβρίσκει. Και το γεγονός ότι έγινε δήμαρχος τη βοηθάει περισσότερο. Ερχομαι κι εγώ ως Οθωνας και της ανεβάζω το ηθικό, ενώ της δείχνω πως υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, με ποίηση κ.λπ. Και αρχίζει να νιώθει διαφορετικά».

Το σίγουρο είναι πως ξεκινάει μια τρυφερή σχέση, που μπορεί να είναι και φιλική.

«Ασφαλώς, θα τους δούμε να είναι κοντά. Ηδη είναι κοντά σε σημείο που εκνευρίζεται ο αντιδήμαρχος αλλά δεν ξέρω στην πορεία τι θα γίνει. Φαντάζομαι πως θα έχει ανατροπές το όλο πράγμα».

Εκνευρισμό θα εκδηλώσει και ο Βαγγέλης Φατσέας, θεωρώ...

«Ηδη έχει βγάλει δόντια απέναντι στον Οθωνα. Ο ήρωάς μου θα προσπαθήσει να τον φέρει με τα νερά του. Ο Οθωνας δεν είναι πονηρός άνθρωπος. Μέχρι στιγμής και όπως φαίνεται από την εξέλιξη του ρόλου, θέλει να βοηθάει τον περίγυρο του. Βέβαια, όπου του δείχνουν δόντια δεν θα κάτσει... απλά δεν είναι από αυτούς που θα παίξει ξύλο. Με τον λόγο θα προσπαθήσει να γίνει το δικό του. Είναι αυτό που λέμε "η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει"».

Οι νέοι ήρωες της σειράς βλέπουμε πάντως ότι στην πλειονότητα τους κάτι κρύβουν, θεωρείτε πως όντως ο Όθωνας θέλει απλά να βοηθάει;

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Προς το παρόν δεν έχω καμία πληροφορία. Υπάρχει ακόμα ένα καφέ που έχει καεί και δεν ξέρει κανείς ποιος το έχει κάνει, άρα όλοι κρύβουν ένα μυστήριο».

Ως μέλος του δημαρχείου πλέον, δεν θεωρείτε πως ο Περίανδρος Πώποτας μπορεί να επιστρέψει: Ηδη έχει δείξει τη δυσαρέσκεια του που η αδελφή του έχει τον τίτλο...

«Χρόνια τώρα την υποτιμάει την αδελφή του. Νομίζω πάντως πως αν ο Περίανδρος ήθελε να είναι δήμαρχος, θα είχε επιστρέψει. Εχει τόση δύναμη στο χωριό, οι Κολοκοτρωνιτσιώτες τον σέβονται, τον αποκαλούν "άρχοντα"...».

Βλέπατε παλιά το «Καφέ»;

«Αμέ! Αγαπημένη μου ηρωίδα ήταν η Σοφία Μουτίδου, η δασκάλα του χωριού, θυμάμαι κιόλας την πρώτη φορά που είχα μάθει γι' αυτή τη δουλειά. Τότε ζούσα στον Βόλο και κάποια στιγμή είχα πάρει στα χέρια μου ένα περιοδικό και όταν είδα την είδηση για τη νέα σειρά με φωτογραφία τη Ρένια Λουιζίδου και τον Χάρη Ρώμα να πίνουν καφέ. Μια γνωστή φωτογραφία και το αερόστατο. Για να το θυμάμαι τόσα χρόνια μετά... αποτυπώθηκε πολύ ευχάριστα».

Και το γεγονός πως πλέον είστε μέλος αυτής της ομάδας;

«Αρχικά μου φάνηκε περίεργο. Στην πορεία όμως και επειδή είδα πως οι ήρωες έχουν μεγαλώσει, ένιωσα σαν να μπαίνω σε ένα νέο σίριαλ», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved