Μαίρη Βιδάλη: «Εχω κρατήσει πιστά τη γραμμή που ήθελα στην καριέρα μου»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Εχω κρατήσει πιστά τη γραμμή που ήθελα στην καριέρα μου»

Η Μαίρη Βιδάλη έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρου του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν δέχεται επαγγελματικές προτάσεις, για το αν έχει κάνει εκπτώσεις στη ζωή της, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει εγγονάκι.

-Προτάσεις έχεις;

«Έχω προτάσεις, ναι, όχι πολλές. Η μία πρόταση χάλασε, η άλλη δεν με αντιπροσώπευε. Η αμοιβή ήταν το 1/3 από εκείνα που αμειβόμουν, αλλά δεν είναι εκεί το κόλλημα μου, όσο στην ποιότητα των κειμένων».

-Εκπτώσεις έχεις κάνει;

«Όλοι έχουμε κάνει εκπτώσεις, εκτός από ηθικές, γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να είσαι σε άμεση επαφή με το πλατύ κοινό».

-Έχεις κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, στα χρήματα, σε συνεργασίες;

«Σε διάφορους τομείς κάθε φορά, βέβαια και σε συνεργασίες, όπου δεν μπορώ να επιλέξω εγώ, επιλέγει κάποιος άλλος και μπορεί να μη μ' εκφράζει. Εχω κρατήσει πιστά τη γραμμή που ήθελα στην καριέρα μου».

-Πώς το διαχειρίζεσαι όταν βρίσκεσαι με συνεργάτες που δεν εκτιμάς ή δεν ταιριάζεις μαζί τους;

«Δεν υποτιμώ κανέναν, δεν βάζω το "εγώ" πάνω των άλλων, απλώς δεν μου ταιριάζει κάποιος. Δεν του το λέω, αλλά όταν έχω μια συνεργασία, οφείλω να σεβαστώ το σύνολο, όχι τα δικά μου θέλω και τις απόψεις, αυτές τις έχω στον δικό μου χώρο. Ποτέ δεν είχα ουσιαστικές αντιπαλότητες με συναδέλφους, ώστε να σηκωθώ να φύγω».

-Αυτό σημαίνει ότι έχεις «γερό στομάχι»;

«Γερό στομάχι» και αγάπη στους ανθρώπους. Έχω εισπράξει την αγάπη που έχω δώσει και με το παραπάνω, αλλά κι όταν έχασα αγάπη...».

-Πώς...έχασες αγάπη;

«Από έναν χωρισμό και δεν εννοώ διαζύγιο, αλλά όταν χάσεις κάποιον αγαπημένο, επειδή έχω μνήμη ελέφαντα, αυτό με κάνει και ξεπερνάω τον χωρισμό. Ζω με αναμνήσεις, εννοώ σε ζωντανό χωρισμό, κρατάω τα καλά, σβήνω τα κακά και δεν λειτουργώ αρνητικά».

-Τα παιδιά σου τι λένε για την πορεία σου;

«Ήταν απόλυτα σίγουρα ότι θα ξαναβγώ και περιμένουν με αγωνία τις δράσεις, την υλοποίηση των προγραμμάτων».

-Τι περιμένεις από τα παιδιά σου;

«Τίποτα περισσότερο απ' αυτό που έχουν, την υγεία τους να είναι ευτυχισμένα στη ζωή τους και να έχουμε την αγάπη που έχουμε μεταξύ μας».

-Δεν κάνεις όνειρα για τους γάμους τους και για ν' αποκτήσεις εγγόνια;

«Τ' όνειρο μου είναι ν' αποκτήσω εγγονάκι, αλλά στην εποχή που ζούμε, τα παιδιά θέλουν την ελευθερία τους για πολύ καιρό, να μην έχουν ευθύνες, δεν είναι σαν εμάς που κάναμε παιδιά από τα 20, τώρα ούτε οι γυναίκες κάτω από τα 35 θέλουν να δεσμευτούν, οπότε είναι ακόμα μικρά», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved