Το ξέσπασμα της Κορομηλά για τη γυναίκα που υπέστη ξυλοδαρμό!
Showbiz

Το ξέσπασμα της Κορομηλά για τη γυναίκα που υπέστη ξυλοδαρμό!

Η Ρούλα Κορομηλά πάντα μιλά εύστοχα και πάντα τα μηνύματά της έχουν κάτι να περάσουν.

Αυτή τη φορά ως γυναίκα αλλά και ως άνθρωπος ξεσπά με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που μια ακόμη γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.


«Μια ακόμα γυναίκα βρίσκεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένη φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον « νταή» σύζυγο της ! 2021 σε λιγο. Γυναίκες και παιδια κακοποιούνται απο τους « αντρες» του σπιτιού που θεωρούν νόμιμο δικαίωμα ν απλώνουν χέρι.Κυκλοφορουν αναμεςα μας αυτοί οι « ισχυροι» άρρωστοι τύποι!

Βρίσκονται αναμεςα μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν απο τον φοβο και το σκοτάδι της απομόνωσης! Καθε γυναίκα πρεπει να αισθάνεται ισχυρή! Καθε γυναίκα δεν πρεπει να επιτρέπει σε κανένα να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τροπο. Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμμία γυναίκα που υφίσταται κακοποιηση δεν πρεπει να αισθάνεται μόνη και ανυπεράσπιστη!

Καμμία γυναίκα νομίζω δεν πρεπει να υπομένει και να τρέμει τους « νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη απο αυτούς... Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην αγαπη, την τρυφερότητα, την εμπιστοσύνη , την ευτυχία. Καθε « νταής» οφείλει ν απομονωθεί! Καθε « νταής» , θεωρώ, πως χρίζει βοήθειας ειδικων.Με αγαπη παντα και απέραντο σεβασμό σε όλους κ ειδικα στις γυναίκες που βιώνουν φρικτές συμπεριφορες και καταςταςεις τοποθετούμαι . Όχι ως ειδικός!

Όχι ως ξερολας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά ! Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση ,ενδιαφέρον και αγαπη προς όλους ! 🙏🏻💙❤️Γυναίκες και παιδια που καποιοι « νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά.... 💙💙💙🙏🏻», έγραψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved