Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το σχολείο της Μαρίνας της (Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το σχολείο της Μαρίνας της (Photos)

Η Μαρίνα Παντζοπούλου ξεκίνησε σχολείο και φυσικά την πρώτη μέρα τη συνόδευσε η μαμά της, η Ελένη Μενεγάκη.

Η πεντάχρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου πηγαίνει στο νηπιαγωγείο!

Η Ελένη Μενεγάκη απαθανάτισε τη μικρή της κόρη πριν μπει στο σχολείο να φορά τη στολή της, να έχει στον ώμο τη μία τσάντα της, που έγραφε στα αγγλικά το όνομά της και στο χέρι της κρατούσε ένα ροζ τσαντάκι με το φαγητό της και σχολίασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Πρώτη μέρα στο σχολείο ! Χαρά και συγκίνηση ... καλή αρχή σε όλα τα παιδιά ! #eleni #firstdayofschool».

Η Ελένη Μενεγάκη περνά φέτος όλο το χρόνο κοντά στα παιδιά της, μιας και δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha και έχει πια τη δυνατότητα να τα συνοδεύσει στο σχολείο.

Η μικρή Μαρίνα φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Στο ίδιο σχολείο φοιτούν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Μενεγάκη Λάουρα και Βαλέρια.

Το συγκεκριμένο σχολείο δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μάθει άριστα την αγγλική γλώσσα και να φοιτήσει σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Στα μαθήματα που κάνουν τα παιδιά, περιλαμβάνεται μουσική όπως φλάουτο, πιάνο, εργαστήρια τεχνολογίας, Στις εγκαταστάσεις υπάρχει σύγχρονο θέατρο, πισίνα, εργαστήρια, γήπεδα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Δείτε το σχολείο που πηγαίνει η Μαρίνα Παντζοπούλου παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved