Κορινθίου: Η κόρη της είναι καλλονή - Ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο
Showbiz

Κορινθίου: Η κόρη της είναι καλλονή - Ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου εκτός από επιτυχημένοι επαγγελματικά έχουν δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια.

Το ζευγάρι, μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, όμως, σπάνια μας δείχνουν τη μονοχοκόρη τους, Ισμήνη!


«Η γυναίκα πριν γίνει μαμά σκέφτεται πολύ διαφορετικά. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις να το περιγράψω, οι μανούλες μπορούν απόλυτα να με καταλάβουν. Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει την κοσμοθεωρία σου και γίνεσαι πιο ώριμη», έχει δηλώσει η ηθοποιός για τη μητρότητα και πόσο μια γυναίκα αλλάζει όταν γίνεται μαμά.

Η κόρη της, Ισμήνη είναι η μεγάλη τους ευλογία και φυσικά η ευτυχία τους.

Στα 12 της χρόνια η Ισμήνη είναι πραγματικά μια κούκλα και πώς όχι αφού τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι γοητευτικοί και γλυκύτατοι. Έτσι και η μελαχρινή καλλονή τους.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστή και η είδηση πως η Ισμήνη θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με έναν γκεστ ρόλο στη σειρά «Καφέ της Χαράς».

«Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του. Δες την κόρη του ζευγαριού στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved