My style rocks αποκλειστικό: Κατερίνα Γιαλιτάκη: «Ήμουν πολύ χάλια, έκλαιγα»
Showbiz

My style rocks αποκλειστικό: Κατερίνα Γιαλιτάκη: «Ήμουν πολύ χάλια, έκλαιγα»

My style rocks: Η Κατερίνα Γιαλιτάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, μίλησε στο gossip-tv.gr για όλους και για όλα.

Μπορεί να μην παρέμεινε πολύ καιρό στο παιχνίδι, όμως, έζησε διάφορα πράγματα και καταστάσεις και τα μοιράστηκε μαζί μας.

Πώς είσαι; Έχεις επιστρέψει στην καθημερινότητά σου μετά το παιχνίδι;

Νομίζω ότι αυτές τις ημέρες έχω αρχίσει αρχίσει να το συνειδητοποιώ και να προχωράω.

Εργάζεσαι κάπου αυτή την περίοδο;

Εργαζόμουν και καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο Little Cook που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι ένα πολύ γνωστό κατάστημα. Μεταμφιέζεσαι κι εσύ;

Ναι, μου αρέσει πολύ και το θέατρο. Έχω πάρει μέρος και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο και μέσω του μπαλέτου το κάνω λίγο πιο παραστατικό. Κάνω κάτι σαν stand up comedy. Είμαι πιο παραστατική με τον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί.

Πώς κατάφερες να συνδυάσεις τη δουλειά με τα πολύωρα γυρίσματα;

Πιστεύω πως αυτό έπαιξε και ρόλο που αποχώρησα.

Δήλωσες συμμετοχή στο My style rocks για την αναγνωρισιμότητα;

Εννοείται. Όπως κάθε κοπέλα από μικρή ηλικία θέλει αυτό, εγώ επειδή από μικρή έκανα μπαλέτο, φωτογραφίσεις, είμαι στο πρακτορείο της Κρίστυ, ήμουν από μικρή στην προβολή και μου άρεσε γενικότερα η έκθεση. Μου αρέσει γενικότερα η έκθεση στον κόσμο.

Μπορεί να σε δούμε και κάπου αλλού τηλεοπτικά;

Είναι κάτι που θα το ήθελα και το σκέφτομαι.

Άρα σου αρέσει πολύ η τηλεόραση.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν εγώ πήγα στο My style rocks, αισθάνθηκα λίγο σαν το πρόβατο που πάνε οι λύκοι να το φάνε, διότι οι κοπέλες ήταν μέσα στο παιχνίδι από πριν. Πώς πας για παράδειγμα σε μια επιχείρηση! Είναι λογικό, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας κανόνας που να προστατεύει την κάθε κοπέλα την πρώτη εβδομάδα. Να είναι πιο επιεικείς.

Ένιωσες αδικία ή ότι χάνεις τον εαυτό σου;

Ναι, γιατί μέχρι να μπω να δω τι γίνεται, με τα κορίτσια, με τις κλίκες, να δω με ποια να μιλάω με ποια να μη μιλάω-βέβαια εγώ έχω κάνει ψυχολογία και έχω σπουδάσει και κοινωνική ανθρωπολογία, οπότε ξέρω κάποια πράγματα να κρίνω από μόνη μου- κατάλαβα ότι είχαν δημιουργηθεί κάποιες κλίκες αλλά το θεωρώ λογικό.

Εγώ έδωσα ό,τι μπορούσα να δώσω και ήμουν αληθινή.

Αυτό φάνηκε και στο Youtube. Όσοι με βλέπουν στο δρόμο μου λένε «κρίμα που έφυγες, ήσουν χαμογελαστή, όμορφη!». Το μόνο σφάλμα μου ήταν τα ρούχα μου στο Κολωνάκι. Αυτά δεν μου άρεσαν.

Άρα οι κλίκες όντως υπάρχουν; Ισχύουν αυτά που είπε και ο Στέλιος Κουδουνάρης;

Ισχύει αυτό και τώρα γίνεται και πιο έντονο. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο έντονο και αυτά που λέω τα είπε πολύ σωστά και ο κύριος Κουδουνάρης και η κυρία Χριστοπούλου.

Έχεις μιλήσει καθόλου με τους κριτές από την ημέρα που έφυγες;

Καθόλου, ήμουν πολύ χάλια, πάρα πολύ χάλια, έκλαιγα. Τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί κι εγώ έφταιγα. Θα μπορούσα να είχα παρουσιάσει πιο ωραία στιλ, αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ήμουν στην παραλία και με πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να πάω. Αν το έχεις βέβαια το έχεις, αλλά εγώ δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση και ήταν ξαφνικό.

Έκανα διαφημιστικά, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Με ποια κορίτσια έκανες παρέα και θα συνεχίσεις να κάνεις και μετά το παιχνίδι;

Με την Αρετή.

Η Ευρυδίκη και η Γεωργία Βρανά έκαναν μια κίνηση προς το πρόσωπό μου να με προσεγγίσουν, ήρθαν και εκεί που δουλεύω να με χαιρετίσουν αλλά θεωρώ ότι νιώθουν τύψεις επειδή δεν με ψήφισαν να μείνω γιατί δεν μου έχει κάνει και κανένα κορίτσι κάποια πρόταση να βγούμε. Εγώ έκανα την πρόταση στην Αρετή γιατί θεώρησα ότι ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και τη θεωρώ ποιοτικό άνθρωπο και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας.

Είναι και από καλή οικογένεια, είχαμε και μια κοινή γνωστή και μας έφερε κοντά. Συχνάζουμε και στο Κολωνάκι και είπαμε να πάμε για έναν καφέ να πούμε κάποια πράγματα.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν θα ήθελες να της πεις ούτε καλημέρα;

Όχι, δεν είμαι τόσο κακιά. Είμαι ανώτερος άνθρωπος και θεωρώ ότι καλημέρα και καληνύχτα θα πρέπει να λέμε ακόμα και στους εχθρούς μας. Δεν μίσησα κάποιος εκεί μέσα.

Η Ευρυδίκη είναι μία από τις πιο συζητημένες παίκτριες. Πώς είναι μέσα από τα δικά σου μάτια;

Στην αρχή είπα «εντάξει με αυτή την κοπέλα θα γίνουμε εχθροί». Πίστευα πως είχε κάτι μαζί μου. Ήμουν πολύ περίεργα. Δεν σχηματίζω γνώμη για τον άλλο αμέσως γιατί ασχολούμαι με τις δημόσιες σχέσεις πολλά χρόνια και ξέρω ότι μπορεί να έχει μια άσχημη στιγμή και είπα να της δώσω λίγο χρόνο. Περνώντας τα γυρίσματα και οι μέρες, έκανε εκείνη την πρώτη κίνηση για να έρθουμε πιο κοντά. Μου είπε μάλιστα ότι χορεύω καταπληκτικά και ότι έχω υπέροχο σώμα το οποίο δεν αναδείχτηκε από τις εμφανίσεις μου. Ήρθαμε αρκετά κοντά και μπράβο της για αυτό. Θα ήθελα και να βγω και μαζί της.

Ένιωσες από κάποιον να σου κάνει bullying μέσα στο παιχνίδι;

Όχι, απλά από κάποιες κοπέλες νιώθεις μια μικρή αμηχανία. «Τι θα λέει τώρα αυτή για εμένα» και τέτοια!

Μίλησες on camera και για bullying που έχεις δεχθεί στο παρελθόν.

Στο σχολείο με κορόιδευαν για τα σπυράκια μου και επειδή φορούσα και γυαλιά μυωπίας από παιδάκι, με είχαν πάντα στην απέξω, το φυτό, η άσχημη κοπέλα, που στην ουσία ήμουν όμορφη. Τα χαρακτηριστικά μου ήταν τα ίδια όπως τώρα, απλά είχα τα σπυράκια και όλα αυτά της εφηβείας.

Πώς νιώθεις που έχεις προχωρήσει; Τι θα έλεγες σε όλους εκείνους που σου έκαναν bullying;

Δεν το έκανα για αυτούς. Το έκανα για εμένα. Τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Ξεπέρασα όλα τα προβλήματα με δυσκολία, γιατί ακόμα υπάρχουν κάποια κατάλοιπα. Οι ανασφάλειες είναι βαθιές, δεν είναι ότι φεύγουν από τη μία μέρα στην άλλη, μένουν μέσα σου.

Επειδή οι γονείς μου είναι χωρισμένοι και τον μπαμπά μου τον έχασα πρόσφατα, όπως κι έγινε και ντόρος, όλο αυτό με έκανε να χάσω τις ισορροπίες μου.

Ζεις μόνη σου;

Ζω με τη μαμά μου και τον αδερφό μου.

Ποια πιστεύεις ότι θα κερδίσει φέτος στο My style rocks;

Η Σοφιάνα ή η Αρετή!

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Γιαλιτάκη στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved