Βάσια Τριφύλλη: Θα γίνει η νονά του εγγονού της! (Photos)
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: Θα γίνει η νονά του εγγονού της! (Photos)

Η Βάσια Τριφύλλη θα βαφτίσει τον εγγονό της και μάλιστα ήδη έκανε και τις πρώτες δηλώσεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On time και μίλησε για τη ζωή της ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσει τον εγγονό της.

«Έχω τη σύνταξή μου και έχω κανονίσει να έχω ένα εισόδημα να ζω εγώ και κάποιος κόσμος. Είχα τη χαρά να βαφτίσω ένα παιδί που μεγαλώνει σπίτι μου στην Αθήνα, είχα την τύχη η κόρη μου, η θετή από τη Ρουμανία, στα 40 της, η Βερόνικα, να κάνει ένα γιο, έναν κούκλο. Εγώ θα τον βαφτίσω», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.


Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι τον αγαπάει πολύ και ότι χάρηκε που τον είδε και πάλι στη μικρή οθόνη.
«Τον αγαπώ πολύ τον Ανδρέα. Έχω μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν θυμάμαι την αλήθεια, θα πω τα ψέματα; Αλλά μερικοί άνθρωποι γράφουν στη ζωή μου τόσο πολύ, που δεν χρειάζεται προσπάθεια για να τους ξαναφέρει πίσω, να τους δω, να τους μιλήσω. Χάρηκα που τον είδα με τα μαλλάκια του τα άσπρα στην καρέκλα του. Ήρεμος, ακομπλεξάριστος, με όλες του τις δόξες που έχει ζήσει και έχοντας χάσει τον αδερφό του, τον Θάνο, που ήταν στήριγμα για τον Ανδρέα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved