Βίκυ Μοσχολιού: Έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, ο αδερφός της
Showbiz

Βίκυ Μοσχολιού: Έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, ο αδερφός της

Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τετάρτη ο ιερομόναχος αδερφός της Βίκυς Μοσχολιού, πατέρας Νικηφόρος, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έχοντας περάσει 15 χρόνια από τότε που η μεγάλη ερμηνεύτρια νικήθηκε και εκείνη από τον καρκίνο, τα παιχνίδια της μοίρας έμελλε να σημαδέψουν άλλη μία φορά την οικογένεια της τεράστιας Μοσχολιού, καθώς ο 68χρονος αδερφός της, ο οποίος έφερε το μεγαλόσχημο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, «έφυγε» χτυπημένος και εκείνος από την ίδια αρρώστια.

Ο κατά κόσμον Νικόλαος Μοσχολιός ήταν το τρίτο κατά σειρά από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μοσχολιού.

Ο ξαφνικός χαμός της αδερφής του τον Αύγουστο του 2005 τον στιγμάτισε, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφοσιωθεί ψυχή και σώματι στην Ορθοδοξία!

Στα τέλη Ιουλίου ο πατέρας Νικηφόρος, κάνοντας γενικές εξετάσεις, διαπίστωσε το πρόβλημα με τον καρκίνο.
«Δεν προλάβαμε δυστυχώς να κάνουμε τίποτα. Οι γιατροί τού είπαν ότι έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο. Μέσα σε δύο μήνες ο αδερφούλης μου έλιωσε και έφυγε από τη ζωή», λέει με δάκρυα στα μάτια η μικρότερη αδερφή του, Αθηνά.
Στην ερώτηση αν ο ίδιος το γνώριζε, η Αθηνά Μοσχολιού ήταν κατηγορηματική:
«Ήθελε να ξέρει τα πάντα και τα ήξερε από την πρώτη στιγμή. Απλά περίμενε να φύγει και να συναντήσει την αδερφή μας και τη μητέρα μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved