Υρώ Μανέ: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη «Φαμίλια»
Showbiz

Υρώ Μανέ: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη «Φαμίλια»

Η Υρώ Μανέ παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που την έκανε να πει το «ναι» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια».

Επιστρέφετε έπειτα από χρόνια στον ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα κωμική σειρά «Η φαμίλια». Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δεχτείτε την πρόταση;

Αυτό που με έκανε να δεχτώ την πρόταση ήταν κυρίως η επιμονή του σκηνοθέτη, του Βασίλη Θωμόπουλου, καθώς δεν είναι ένα έργο που βασίζεται κυρίως στον ρόλο που ερμηνεύω εγώ.

Οπότε αυτό ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο για μένα, μαζί με το εξαιρετικό καστ των συναδέλφων με τους οποίους συνεργάζομαι για πρώτη φορά.

Γενικότερα με ποια κριτήρια επιλέγετε τις τηλεοπτικές συνεργασίες σας;

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή στην πορεία μου μέχρι τώρα. Όταν έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο και καλούς συνεργάτες, δεν γίνεται να αρνηθείς την όποια πρόταση. Μέχρι τώρα, έχω κάνει λίγες και διαλεχτές τηλεοπτικές συνεργασίες.

Δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία χρόνια τα κείμενα και οι προτάσεις είναι τόσο δυνατές, ώστε να σε γοητεύσουν σε βαθμό που να πεις «δεν γίνεται να μην το κάνω αυτό», αλλά, όταν υπάρχει και μια συνολικότερη δύσκολη συνθήκη, είσαι πιο ελαστικός, ίσως και υποχωρητικός, είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved