Δώρα Αρχοντάκη: Σπάει τη σιωπή της 19 χρόνια μετά το Big Brother1
Showbiz

Δώρα Αρχοντάκη: Σπάει τη σιωπή της 19 χρόνια μετά το Big Brother1

Ο Μεγάλος Αδερφός» επέστρεψε στον ΣΚΑΪ 19 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, έχει καταφέρει να σχολιάζεται έντονα τόσο λόγω του περιεχομένου του, καθώς για άλλους αποτελεί ένα κοινωνικό πείραμα και για άλλους ένα σκληρό ριάλιτι, όσο και λόγω των παικτών που συμμετέχουν.

Μία από τους παίκτριες του «Big Brother 1», που παίχτηκε από τον ΑΝΤ1 το 2001 και προκάλεσε φρενίτιδα, μίλησε για το τότε και το σήμερα σχολιάζοντας φυσικά τα όσα συμβαίνουν. Η Δώρα Αρχοντάκη, ένα από τα κορίτσια που τότε είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το "Big Brother" ανήκει στο παρελθόν, από τότε έχω αλλάξει πολύ. Σήμερα, είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, είμαι πάρα πολύ καλά επαγγελματικά και ψυχολογικά».

Για τον νέο κύκλο λέει ότι έχει παρακολουθήσει τα πρώτα επεισόδια, μέχρι την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι, συγκρίνοντας το πώς συμπεριφέρονταν οι τότε παίκτες και πώς οι σημερινοί. «Θέλησα να έχω μία εικόνα γιατί πάρα πολλοί με ρωτάνε ποια είναι η άποψη μου. Αυτό που διαπιστώνω σίγουρα είναι ότι όλα τα παιδιά μέσα είναι συνειδητοποιημένα και ξέρουν πάρα πολύ καλά τι τους περιμένει μετά. Εχουν μπει με κάποιο σκοπό, είτε αυτός αφορά στη δημοσιότητα είτε σε κάτι άλλο… Εμείς τότε δεν ξέραμε καν τι εστί "Μεγάλος Αδερφός".

Ευτυχώς ή δυστυχώς σήμερα για χάρη της τηλεθέασης θα μπορούσαμε να δούμε πάρα πολλά πράγματα είτε στημένα είτε όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι κατά την άποψη μου ότι πρέπει να κρατήσουν ήθος και αξιοπρέπεια, δεν μπορούν και δεν πρέπει να προσπαθούν να κάνουν αυτά που κάνουν στα ριάλιτι του εξωτερικού. Πρέπει να σκέφτονται ότι βλέπουν και παιδιά και αυτά είναι το μέλλον μας. Οπότε, πρέπει να δώσουμε σωστή βάση για τις αρχές των ανθρώπων πάνω από όλα υποστηρίζει η Δώρα στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved