Ο Κρητικός του GNTM στο gossip-tv: Το φλερτ στα γυρίσματα και οι αδικίες
Showbiz

Ο Κρητικός του GNTM στο gossip-tv: Το φλερτ στα γυρίσματα και οι αδικίες

GNTM: Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα φαβορί του GNTM 3 όμως δεν κατάφερε να μπει τελικά στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Το μοντέλο από την Κρήτη παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αισθάνθηκε αδικημένος, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τον παίκτη που πήρε το golden pass, λέγοντας πως θα έπρεπε να είχε δοθεί σε κάποιον άλλο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως στα γυρίσματα υπήρχε ένα κλίμα συνεχούς φλερτ ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια

Ήρθες από την Κρήτη στην Αθήνα μόνο για το GNTM;

Ναι ήρθα στην Αθήνα αποκλειστικά για το GNTM αφήνοντας πίσω την δουλειά μου.

Με τι ασχολείσαι;

Γενικά είμαι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Ασχολούμαι αρκετά με την γυμναστική, ιδιαίτερα με το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους, λατρεύω την τεχνολογία και ιδιαίτερα τους Η/Υ και τα video games. Επίσης κάνω και πολλά άλλα ανάλογα με την φάση της ζωής μου και την όρεξη, δεν θα με χαρακτήριζα ως ένα στατικό άτομο.

Έχεις επιστρέψει στο νησί;

Επέστρεψα στο νησί μετά το τέλος των γυρισμάτων αλλά τώρα βρίσκομαι Αθήνα για να κυνηγήσω αυτό που πήγα να ξεκινήσω μέσα από τον διαγωνισμό.

Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM;

Αρχικά με προέτρεψε ένας φίλος μου και στη συνέχεια το είδα πιο ζεστά και ο ίδιος καθώς ο χώρος του modeling ήταν κάτι που με ενδιέφερε από παλιότερα αλλά δεν είχα καταφέρει να ασχοληθώ.

Σε φόβισε το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο πανδημίας;

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο πανδημίας δε με φόβισε καθόλου γιατί η είσοδος μου στον διαγωνισμό ήταν κάτι που το ήθελα αρκετά. Παρ’όλα αυτά έκανα τέστ για τον ιό επιστρέφοντας στην Κρήτη.

Έχεις ξανακάνει κάτι στο χώρο;

Στον χώρο είχα κάνει μόνο ένα portfolio παλιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω για προσωπικούς μου λόγους.

Ήσουν ένα από τα φαβορί! Γιατί πιστεύεις ότι δεν κατάφερες να μπεις στο σπίτι;

Δεν γνωρίζω αν όντως ήμουν κάποιο από τα φαβορί καθώς αυτό το κρίνει ο κόσμος που βλέπει το show. Όσον αφορά την μη είσοδο μου στο σπίτι θεωρώ ότι αδικήθηκα με βάση το πώς είχε διαμορφωθεί το casting στο bootcamp αλλά σίγουρα δεν ήμουν ο μόνος. Συμβαίνουν θυσίες καμιά φορά στην τηλεόραση για χάρη της τηλεθέασης ή των γνωριμιών και είναι πλέον γνωστό.

Η βροχή και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες σε δυσκόλεψαν στη φωτογράφιση;

Η βροχή όπως φάνηκε στο επεισόδιο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, τουλάχιστον για το πώς αισθανόμουν εγώ μέσα στο σετ. Παρ’όλα αυτά η δουλειά αυτή απαιτεί να προσαρμόζεσαι σε ότι δυσκολία προκύψει και αυτό προσπάθησα να κάνω. Όταν πια η βροχή έγινε ανυπόφορη διακόψαμε.

Πιστεύεις ότι είχες καλύτερη λήψη και δεν την έβαλαν;

Προσωπικά θεωρώ ότι σίγουρα είχα καλύτερη λήψη καθώς το ίδιο μου είπαν και τα παιδιά που βρίσκονταν στο γύρισμα αλλά δεν μπορώ να είμαι απόλυτος καθώς στον διαγωνισμό οι φωτογραφίες δεν φτάνουν στα δικά μας χέρια τουλάχιστον στο στάδιο του bootcamp. Επίσης δεν είμαι ειδικός και έτσι πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπώ στην διαδικασία να θεωρήσω ότι δεν μπήκε κάποια λήψη επίτηδες.

Θα έπρεπε να σταματήσουν το γύρισμα και να συνεχιστεί κάποια άλλη στιγμή που θα είχε φτιάξει ο καιρός;

Όχι, πιστεύω έπρεπε να κάνω αυτό για το οποίο πήγα εκεί παρά των δυσκολιών που προέκυψαν.

Ποιοι/ποιες πιστεύεις ότι δεν θα έπρεπε να μπουν στο σπίτι του GNTM;

Σίγουρα υπήρχαν καλύτερες επιλογές και σε αγόρια και σε κορίτσια και το είδαμε όλοι αυτό. Θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί μια κατά πολύ ανταγωνιστικότερη και πιο ποικιλόμορφη 20αδα και όσων αφορά το modeling αλλά και σε χαρακτήρες. Η γνώμη μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική γιατί γνωρίζω καλά πολλά από τα παιδιά οπότε δε θα ήθελα να απαντήσω ονομαστικά.

Κράτησες επαφή με κάποιο από τα παιδιά;

Φυσικά, με το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών που ήταν στον bootcamp κάνουμε πολύ συχνά παρέα και έχουμε δεθεί.

Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα;

Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν ευχάριστο παρά τις πολλές ώρες που διαρκούσαν. Μου άρεσε αρκετά και θέλαμε όλοι να βγάλουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Συνέβη κάτι που μπορεί να σε πείραξε;

Πέρα από το id catwalk που θεωρώ ότι ήταν άδικο σαν concept, κάποιες φορές υπήρξε λίγο πιο έντονη βοήθεια σε κάποια παιδιά στην φωτογράφιση του bootcamp από τους κριτές ενώ δεν θα έπρεπε τόσο κατά την γνωμη μου με εξαίρεση την περίπτωση της Παρασκευής.

Επίσης το golden pass θα έπρεπε να έχει δοθεί σε κάποιο άλλο παιδί που ίσως παρά την απειρία του θα μας είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό από την επίδοση του και όχι σε ένα παιδί που κάνει modeling από μωρό.

Υπάρχει κάτι που συνέβη κι εμείς δεν το είδαμε στα επεισόδια που προβλήθηκαν;

Όχι, τίποτα το σημαντικό.

Όσο ήσουν εκεί είδες να δημιουργείται κάποιο φλερτ ανάμεσα σε κάποιους παίκτες;

Δεν είδα κάτι χειροπιαστό άλλα σίγουρα υπήρχε ένα κλίμα συνεχούς φλέρτ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών και είναι απόλυτα λογικό.

Πιστεύεις ότι τα τατουάζ σου δημιούργησαν πρόβλημα και έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση των κριτών;

Όχι, ίσα ίσα άκουσα καλά σχόλια. Ζούμε πια στο 2020, δε θεωρώ ότι τα μοντέλα με τατουάζ δεν είναι ισάξια με εκείνα χωρίς. Ούτως ή άλλως τα τατουάζ ήταν, είναι και θα είναι μια «μοδάτη» τέχνη.

Οι κριτές σου έδωσαν κάποια συμβουλή;

Ναι, με βοήθησαν να αλλάξω λίγο το look μου και πιστεύω ότι ήταν σωστή η συμβουλή τους.

Θα δήλωνες συμμετοχή στο επόμενο GNTM;

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι αυτές οι εμπειρίες είναι της μια φοράς που λέμε. Ο μόνος λόγος που θα με έκανε να αλλάξω γνώμη είναι τα πολύ ενδιαφέροντα concept που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Μετά το GNTM τι; Ποια τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Τα σχέδια μου αφορούν τον ίδιο χώρο πια και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως ασχοληθώ και με την σχολή μου παράλληλα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζω ακόμα. Μετά σειρά έχει η στρατιωτική μου θητεία.

Ποιοι πιστεύεις ότι θα φτάσουν μέχρι το τέλος στο GNTM;

Απλά πιστεύω να φτάσουν όσοι το αξίζουν.

Δείτε φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο από την οντισιόν εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved