Ο Χρανιώτης είχε γενέθλια και η γυναίκα του τού έκανε ερωτική εξομολόγηση!
Showbiz

Ο Χρανιώτης είχε γενέθλια και η γυναίκα του τού έκανε ερωτική εξομολόγηση!

O Γιώργος Χρανιώτης έκλεισε τα 47 του χρόνια και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα με αφορμή τα γενέθλιά του, τού έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση. 

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ ευτυχισμένοι αφού ο 3,5 μηνών γιος τους, τούς έχει αλλάξει τη ζωή και τους έχει κάνει να χαμογελούν συνεχώς από τότε που ήρθε στον κόσμο.

Η όμορφη χορεύτρια η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρούλη τους, με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού συζύγου της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο αλλά και όλα εκείνα τα συναισθήματα που μοιράζεται με τον άντρα της ζωής της.

Κάτω από μία σειρά φωτογραφιών τους λοιπόν, η Γεωργία Αβασκαντήρα έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, που αποτελεί δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον Γιώργο Χρανιώτη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφαλής, γιατί έμαθε να μαγειρεύει, πρώτη φορά στη ζωή του, όταν έγινε μπαμπάς, γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι, γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας ,γιατί είναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω, γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει όποιον του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ό,τι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά @chraniotis_giorgos_official».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Γεωργία Αβασκαντήρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved