Ο Ιανός τρόμαξε την Ελένη! Εσπευσμένα στην Άνδρο για τυχόν καταστροφές
Showbiz

Ο Ιανός τρόμαξε την Ελένη! Εσπευσμένα στην Άνδρο για τυχόν καταστροφές

Μεγάλη τρομάρα πήρε η Ελένη Μενεγάκη τις προηγούμενες ημέρες στην είδηση πως ο «Ιανός» θα περάσει από αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Εξάλλου, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της προσπαθούν να ξεχάσουν την κακοκαιρία του Οκτωβρίου του 2019, η οποία προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο ξενοδοχει¬ακό συγκρότημα που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος στα Αχλα της Άνδρου.

Το «Οναρ» σε πολλά σημεία είχε καταστραφεί, παντού υπήρχε λάσπη, ενώ το νερό του φουσκωμένου ποταμού ανέβηκε στο ισόγειο των δωματίων και ανάγκασε τους φιλοξενουμένους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο.


Η όμορφη παρουσιάστρια το περασμένο Σάββατο αποφάσισε να βρεθεί στον «παράδεισο» της για να προετοιμαστεί, μαζί με τον σύζυγο της, δια παν ενδεχόμενον και να αντιμετωπίσουν τυχόν καταστροφές, από τη νεροποντή. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ο Ματέο είχε δράσει άμεσα και επισκεύασε ό,τι χρειαζόταν, ενώ φέτος το καλοκαίρι το «Οναρ» ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ανακαινισμένο και με τα απαραίτητα προστατευτικά, ώστε σε περίπτωση πλημμύρας να μην κινδυνεύσουν τα δωμάτια.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στα Αχλα και αντιμετώπισε με αισιοδοξία τις πρώτες βροχές του Σαββάτου, αφού, όπως η ίδια έγραψε στο Instgaram «έβρεξε όσο χρειαζόταν». Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζουν είναι -όπως λέγεται στην Ανδρο- ο δύσβατος δρόμος που οδηγεί στα Αχλα, ο οποίος κάθε φορά που βρέχει χαλάει, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν την παραλία.

«Πολλοί δρόμοι στην επαρχία είναι έτσι. Έχεις δίκιο, όμως, είναι ένα μεγάλο νησί και φροντίζουν να συντηρούν τους δρόμους που κινούνται πιο πολύ. Δεν μπορούν να συντηρούν το ίδιο και τους δρόμους που χρησιμοποιούνται δύο μήνες τον χρόνο. Ασε που, και να τον φτιάξουν, με την πρώτη βροχή χαλάει. Εγώ λέω πάντα "ελάτε με το καραβάκι από τη Χώρα"», απάντησε η Ελένη σε διαδικτυακό της φίλο, που της έκανε παράπονα για τον δρόμο.


Αφού το άγχος έφυγε, καθώς ο καιρός την επόμενη μέρα γλύκανε, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να ανανεώσει το «χωραφάκι» της, όπως η ίδια αποκαλεί τον κήπο του ξενοδοχείου, και να φυτέψει ζαρζαβατικά.

Η ίδια δεν σταματά να ασχολείται με τα βιολογικά προϊόντα και στις διακοπές της, ενώ πολλές φορές έχει ποζάρει στο μποστάνι της κρατώντας λαχανικά που δηλώνοντας πόσο περήφανη νιώθει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved