Αγγελική: H απίστευτη αλλαγή του Στέφανου! Είχε φτάσει 103 κιλά-Πώς τα έχασε;
Showbiz

Αγγελική: H απίστευτη αλλαγή του Στέφανου! Είχε φτάσει 103 κιλά-Πώς τα έχασε;

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Alpha «Αγγελική».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, είπε το «ναι» σε αυτόν τον ρόλο και τρομάξαμε να τον αναγνωρίζουμε, αφού έχει μείνει μισός.

Τι αποκάλυψε όμως ο ίδιος σε συνέντευξή του για τη μεγάλη αλλαγή του; Δείτε τι είπε...


Υπήρξες σε περιόδους της ζωής σου αυτοκαταστροφικός;

«Δεν υπήρξα πολύ αυτοκαταστροφικός. Αλλά βεβαίως έφτασα στα όρια με το φαγητό, με το ξενύχτι. Απορώ πώς ζω κάποιες φορές. Το αυτοκαστροφικός δεν έχει να κάνει μόνο με ουσίες. Όσοι ήμασταν στην εφηβεία μας, τη δεκαετία του '90, σμιλευτήκαμε λίγο με το Cobain. Αντιμετωπίζω εκείνη την εποχή ως αστεία και τρυφερή. Τώρα με προσέχω και μη αγαπώ πάρα πολύ»


Μου είπες ότι ένα είδος αυτοκαταστροφής μπορεί να ήταν το φαγητό. Τι εννοείς;

«Έτρωγα junk food από συγκεκριμένη αλυσίδας μπεργκεράδικου για ενάμιση χρόνο. Πόσο πια να παίζεις με τα όρια σου. Είχα παλινδρόμηση Είχα φτάσει 103 κιλά. Ήταν μια περίοδος που έτρωγα μόνο απέξω. Τον τελευταίο καιρό θέλω να μαγειρεύω μόνος μου ή να ξέρω ποιος μαγείρεψε»


Πώς έκανες τη μεταστροφή;

«Κάποια στιγμή έρχεται και μπουκώνει αυτό. Σκέπτεσαι αυτό που θέλεις να φας και το σώμα αντιδράει. Σφίγγεται το στομάχι. Φώναζε το σώμα μου δεν θέλω άλλο. Τώρα, αν μου πεις «φάε μια πίτα», θα πονέσει το στομάχι μου. Σου μιλάει. Σου λέει, «φτάνει», είπε ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved