Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλά για τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε

Αυτό το καλοκαίρι βρήκε την Τόνια Σωτηροπούλου να κάνει γυρίσματα για την ταινία «Μan of god».

H γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το συγκεκριμένο έργο, για το αν έχει πίστη στο Θεό, ενώ αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει περάσει.

Αυτό το καλοκαίρι έκανες παράλληλα γυρίσματα για την ταινία «Μan of god», η οποία αφηγείται τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου. Αλήθεια, πιστεύεις στον Θεό και αν ναι ποσό θεωρείς ότι σε βοήθησε η πίστη σου;

«Είναι μια αγγλική παραγωγή που σκηνοθετεί η Γελένα Πόποβιτς και πρωταγωνιστούν εξαιρετικοί ηθοποιοί. Ανάμεσα τους οι Άρης Σερβετάλης, Μίκι Ρουρκ, Αλεξάντερ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Χρήστος Λούλης, Γιάννης Στάνκογλου, Μιχάλης Οικονόμου. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέρος της. Είναι πολύ όμορφο ότι μέσω της μεγάλης οθόνης θα μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος τη διαδρομή του Αγίου Νεκταρίου. Πιστεύω στον θεό, αλλά δεν είμαι θρησκόληπτη. Δεν πηγαίνω στην εκκλησία επειδή πρέπει, ούτε θεωρώ χρέος μου να κοινωνήσω. Πιστεύω ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη στο Σύμπαν, η οποία σαφέστατα με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου».

Σε τι σε έχει βοηθήσει;

«Να αντλήσω δύναμη, να βρω τον εαυτό μου, το κέντρο μου και να ξεπεράσω τις δυσκολίες».

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει;

«Τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου».

Τι έμαθες, βιώνοντας μαζί τους αυτή την περιπέτεια; Διαπίστωσες να φανταστώ πιο καθαρά πόσο πολύτιμο είναι να είμαστε υγιείς;

«Ακριβώς αυτό. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε ημέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχαμε τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από εμένα. Όταν το συνειδητοποίησα, έμαθα πολλά».

Σε πρόσφατη συνέντευξη σου ανέφερες ότι η μαμά σου σε έχει μπερδέψει με τη Νικολέττα Ράλλη και ο Κωστής Μαραβέγιας σου έχει πει ότι μοιάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντιλαμβάνομαι ότι το χιούμορ αποτελεί κοινή συνισταμένη στις σχέσεις σου με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

«Σαφέστατα μας δένει με τους περισσότερους κοντινούς μου ανθρώπους. Είναι ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Νομίζω ότι αν δεν έχεις μια ελαφρότητα στις καταστάσεις της ζωής, αν δεν τρολάρεις κάπως τον εαυτό σου, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα».

Τι θαυμάζεις στον Κωστή;

«Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν».

Και εσύ φαντάζομαι ότι με τον τρόπο σου είσαι πάντα στο παρόν, έτοιμη να δώσεις το καλύτερο σου.

«Ισχύει. Απλώς θέλω να πω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως ξυπνάμε και σκεπτόμαστε <αι έχω να κάνω την επόμενη ημέρα, τι με αγχώνει την εκάστοτε περίοδο της ζωής μου, πώς θα το λύσω». Το να κάνεις ένα βήμα τη φορά και να λες «τι ωραία μέρα σήμερα. Θα κάνω το τάδε και όταν έρθει αυτό που με αγχώνει, θα δω πώς θα το αντιμετωπίσω», είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάζω διαφορά άρθρα που αναφέρουν ότι πρόκειται να παντρευτείτε μέσα στο 2020. Είναι αλήθεια;

«Σε καμία περίπτωση δεν θα παντρευτούμε το 2020! Δεν θα έκανα τίποτα μέσα στο 2020. Όχι! Δεν ισχύει. Θα πάρουμε τα μαθήματα που είναι να μας δώσει το έτος και θα πορευθούμε στα επόμενα χρόνια», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved