Θοδωρής Φραντζέσκος: «Θα υπάρξουν πολλές κωμικές και όχι μόνο καταστάσεις»
Showbiz

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Θα υπάρξουν πολλές κωμικές και όχι μόνο καταστάσεις»

O Θοδωρής Φραντζέσκος από τον Οκτώβριο θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και για το αν έχει αισθανθεί την αντίθεση των κόσμων της πρωτεύουσας και της περιφέρειας.

Ξεκινώ με το ρόλο σου στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», η οποία θα παρουσιαστεί από τον Οκτώβριο στην ΕΡΤ1.

«Υποδύομαι τον Παναγή. Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός από τον προηγούμενο του Τούρκου αξιωματικού, Κερέμ. Είμαι ένας νέος άνθρωπος του χωριού, ο οποίος συνειδητά δεν έχει επιλέξει να ζήσει σε μια μεγάλη πόλη, αλλά διαμένει στον Πλάτανο. Ουσιαστικά, ηγούμαι της ομάδας των νέων στον μικρό αυτό τόπο».

Θα είναι σύμμαχος ή θα δυσκολέψει τη ζωή των εγγονών του Βαγγέλα Κυριαζή, που θα πρέπει υποχρεωτικά να εγκατασταθούν στο χωριό για ένα χρόνο;

«Θα υπάρξουν πολλές κωμικές και όχι μόνο καταστάσεις. Ουσιαστικά στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» συγκρούονται ο κόσμος της επαρχίας και της Αθήνας. Μέσα από αυτήν τη σύγκρουση θα γεννηθούν πολλά, όμορφα αλλά και ζόρικα πράγματα».

Εσύ αισθάνθηκα αντιστοίχως την αντίθεση των κόσμων της πρωτεύουσας και της περιφέρειας, φεύγοντας για σπουδές από την Αθήνα για την Κρήτη;

«Βέβαια. Την έχω νιώσει απόλυτα, γιατί στην Κρήτη παράλληλα με τις σπουδές μου έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Κάθε δεύτερη Κυριακή πηγαίναμε στους εκτός έδρας αγώνες, σε διάφορα χωριά. Τα πράγματα εκεί ήταν λίγο διαφορετικά. Είχαν άλλους νόμους και κανόνες. Το βίωσα, το ένιωσα και το ξέρω. Γνωρίζω επίσης και από τη Σάμο που κατάγομαι πως είναι η ζωή στην επαρχία. Μπορώ να αφουγκραστώ τη ζωή στην περιφέρεια. Έχω εικόνες ζωντανές μέσα μου. Μου αρέσουν επίσης οι τοπικοί ιδιωματισμοί. Αγαπώ την ταυτότητα κάθε τόπου», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved