Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Θέλω να κερδίσει στο τέλος η μυθοπλασία»
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Θέλω να κερδίσει στο τέλος η μυθοπλασία»

Η  Ιωάννα Ασημακοπούλου, πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Φαμίλια» του ΑΝΤ1, που βασίζεται σε έξυπνο ισραηλινό φορμάτ και έχει κάνει τεράστια επιτυχία όπου κι αν έχει προβληθεί στον κόσμο.

Ανήκει στους ίδιους παραγωγούς που δημιούργησαν το «Σόι» στο εξωτερικό και η ταλαντούχα ηθοποιός πιστεύει πως και στην Ελλάδα θα πάει καλά, γιατί «αγαπάμε να βλέπουμε και να ταυτιζόμαστε με αυτό που και εμείς οι ίδιοι βιώνουμε στη ζωή μας».

Πείτε μας για τη Μαίρη που υποδύεστε…

«Είναι μια μαμά τεσσάρων παιδιών, που αγαπά πολύ τον Γιάννη, ωστόσο ως ζευγάρι, επειδή έπειτα από τόσα χρόνια γάμου έχουν χάσει κάποια κομμάτια της σχέσης, θα φτάσουν στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή - συμβούλου γάμου, για να σώσουν τη σχέση τους. Εκεί λοιπόν θα δούμε τα προβλήματα τους, τα παράπονα, αλλά και την καθημερινότητα της οικογένειας. Και όλο αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί όλοι το έχουμε δει να συμβαίνει γύρω μας. Αποκλείεται να μην ταυτιστεί κάποιος μαζί τους».

Δώστε μου ένα παράδειγμα ταύτισης…

«Πέρα από το άγχος που βιώνουν με τα τέσσερα παιδιά τους, υπάρχει και μια σεξουαλική απομάκρυνση του ζευγαριού. Εκ των πραγμάτων, άλλωστε, πώς να προλάβουν, με τόσες υποχρεώσεις και δύο πεθερές». Ποιος παντρεμένος δεν έχει βιώσει κάτι τέτοιο; Παρ’ όλα αυτά, η Μαίρη και ο Γιάννης αγαπιούνται πολύ και προσπαθούν συνέχεια γι' αυτή τη σχέση. Είναι ένα ζευγάρι που έχει ζήσει τον απόλυτο έρωτα και τώρα τους λείπει αυτό το κομμάτι, καθώς ζουν σε πλαίσιο πιεστικό. Δεν το βάζουν κάτω όμως! Επιμένουν να σώσουν τη σχέση τους και αυτό είναι το πιο όμορφο για μένα. Περνάει κι ένα μήνυμα: να δουλεύεις διαρκώς πάνω στην ερωτική σου σχέση, τη φιλική, τη δουλειά σου, να προσπαθείς και να εξελίσσεσαι».

Όντως πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα, εάν σκεφτεί κανείς ότι σήμερα παρατάμε πολύ εύκολα τις σχέσεις...

«Διαφωνώ σε αυτό. Εγώ βλέπω γύρω μου ανθρώπους που προσπαθούν συνέχεια. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που βαλτώνουμε, όλοι έχουμε πιάσει πάτο κάποια στιγμή στη ζωή μας, εγώ όμως διακρίνω ανθρώπους που παλεύουν... Μπορεί κάποτε να παραιτούνται για λίγο, προσπαθούν όμως, με τον δικό τους τρόπο. Και όσοι, κατά τη γνώμη μου, καταβάλλουν μια τέτοια προσπάθεια θα έχουν στο τέλος τη ζωή που πραγματικά τους αξίζει και θα βρίσκονται λίγο πιο κοντά στην ευτυχία».

Για σας τι είναι ευτυχία;

«Να τα έχω καλά με τον εαυτό μου! Να αγαπώ και να αγαπιέμαι. Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για μένα».

Η χημεία με τον Πυγμαλίωνα- Γιάννη πώς είναι;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παίζω με έναν τόσο σπουδαίο ηθοποιό. Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ μέχρι τώρα και διαπιστώνω πως είναι εξαιρετικός και πολύ καλός συνεργάτης. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη σκηνή, από τα... αποδυτήρια».

Το υπόλοιπο τηλεοπτικό τοπίο πώς το βλέπετε;

«Χαίρομαι που γίνονται καινούρια σίριαλ και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που, παρά την κρίση, οι άνθρωποι στη μυθοπλασία επιμένουν σε καλές παραγωγές. Και θέλω να κερδίσει στο τέλος η μυθοπλασία, γιατί τροφοδοτεί και εμάς ως κλάδο αλλά και το κοινό. Είναι ωραίο να γίνονται καλές δουλειές και παράλληλο να ανεβαίνει και το επίπεδο...».

Μιλώντας για επίπεδο, πώς βλέπετε την εισβολή των ριάλιτι;

«Ποτέ δεν υπήρξα φίλος τους, ούτε ανήκω στο κοινό τους, από παλιά... Προσωπικά, δεν είναι κάτι που θα καθίσω να δω», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved