Όσα δεν ξέρετε για τον αδελφό του Τότσικα που είναι ζευγάρι με τη Θεοδοσία!
Showbiz

Όσα δεν ξέρετε για τον αδελφό του Τότσικα που είναι ζευγάρι με τη Θεοδοσία!

H τηλεοπτική Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες είναι ερωτευμένη με τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία υποδύεται πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες που δεν είναι αγαπητός στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό της αγαπημένης σειράς, στην προσωπική της ζωή δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με τον σύντροφό της.

Ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης και εδώ και μερικούς μήνες, σύμφωνα με τη Real, είναι ζευγάρι με την ηθοποιό η οποία είδε τις καλλιτεχνικές της μετοχές να εκτοξεύονται με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους καθώς δεν θέλει να παίρνει φως η προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα.

Ενδεικτικό της ανάγκης των δύο ερωτευμένων να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία κοινή φωτογραφία τους, καθώς αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Πιο χαμηλών τόνων όμως δείχνει να είναι ο Θανάσης Τότσικας ο οποίος σπάνια εμφανίζεται κάπου δημόσια και μάλιστα έχει κάνει μία και μοναδική φωτογράφιση με τον αδελφό του, με φωτογράφο φυσικά τη νύφη του Ρούλα Ρέβη. Ο ίδιος μαζί με τον Αποστόλη και τον αξέχαστο πατέρα τους Γιάννη είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για την ταινία «RHESUS» και η φωτογράφιση είχε γίνει για το περιοδικό Omikron όπου είχαν μιλήσει εκτός από την ταινία τους και για όλα όσα τους έδεναν.

Όσο για τη σχέση του Θανάσης Τότσικα με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους μαρτυρούν ότι περνούν πολύ καλά μαζί, χωρίς όμως να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες αφού γνωρίζουν καλά πως τόσο η ηθοποιός όσο και ο σκηνοθέτης θέλουν να "μιλούν" μόνο μέσα από τη δουλειά τους.

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved