Μενεγάκη:Η πιο εντυπωσιακή φωτογράφιση - Το μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού
Showbiz

Μενεγάκη:Η πιο εντυπωσιακή φωτογράφιση - Το μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού

Η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα λευκά και πιο εντυπωσιακή από ποτέ απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη!

Για 8η συνεχή χρονιά η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι της φετινής εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκυρης διάγνωσης της νόσου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οφείλουμε φέτος να δώσουμε ελπίδα και δύναμη! Να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο! Να υπενθυμίσουμε την ανάγκη της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, στη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού, στηρίζοντας παράλληλα όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν. Όπως ξέρετε, το βραχιόλι, με την υπογραφή του Δούκα, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό βραχιόλι. Είναι η φωνή μας και η μικρή συνεισφορά μας σε αυτόν τον σκοπό. Από την 1η Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο σε επώνυμα σημεία καλλυντικών και online προς ενίσχυση του σκοπού αφού όλα τα έσοδα διατίθενται στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας”.

Δείτε την υπέροχη φωτογράφισή της.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved