Σκληρή απάντηση: «Δεν δέχομαι ότι ο Νταλάρας ήταν ανώτερος του Πουλόπουλου»
Showbiz

Σκληρή απάντηση: «Δεν δέχομαι ότι ο Νταλάρας ήταν ανώτερος του Πουλόπουλου»

Μεγάλες αντιδράσεις μετά το κείμενο του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, με τον οποίο συνεργάστηκε ο μεγάλος τραγουδιστής, έγραψε ένα κείμενο στα "Νέα" για τον αείμνηστο τραγουδιστή με τίτλο "Εις μνήμην" το οποίο πυροδότησε μεγάλες αντιδράσεις.

«Ο Γιάννης Πουλόπουλος, κατά τη γνώμη μου, υπήρξε ένας σπουδαίος τραγουδιστής, με ιδιαίτερα φωνητικά προσόντα. Υστερούσε βέβαια έναντι του Γιώργου Νταλάρα, του Γρηγόρη Μπιθικώτση ή του Γιάννη Πάριου. Τον Γιάννη Πουλόπουλο δεν θα τον ανέβαζα ποτέ να τραγουδήσει ένα λαϊκό, σιδερένιο. Δεν θα του έδινα την "Καισαριανή". Άκουσα πολλούς αυτές τις μέρες να λένε ότι "τέτοιος τραγουδιστής δεν θα ξαναβγεί" ποτέ και ότι ήταν ο "καλύτερος τραγουδιστής"».

Η τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη, μιλώντας στην Espresso, έδωσε τη δική της απάντηση στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

«Ο Γιάννης Πουλόπουλος υπήρξε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού τραγουδιού και σήμα κατατεθέν για τη νεότερη γενιά, που είναι αποδεκτός, σχεδόν απ΄όλους. Νεότερους και παλαιότερους, που λατρεύουν τη φωνή του. Μετά τον Πουλόπουλο έρχονται για εμένα, όλοι οι άλλοι. Δεν το δέχομαι ότι ο Νταλάρας είναι ανώτερος του Πουλόπουλου. Ο Μπιθικώτσης και ο Καζαντζίδης μπορεί να ήταν», ανέφερε η Ρένα Κουμιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved