Εφιάλτης για γνωστή τραγουδίστρια: Η κακοποίηση, οι ουσίες και η βαθιά εξομολόγηση
Showbiz

Εφιάλτης για γνωστή τραγουδίστρια: Η κακοποίηση, οι ουσίες και η βαθιά εξομολόγηση

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με την οικογένειά της αλλά και τα όσα σκληρά βίωσε.

Για τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας μίλησε η 50χρονη τραγουδίστρια σε μια διαφορετική της συνέντευξη, αποδίδοντας τα κα­τά κύριο λόγο στα μεγαλύτερα αδέλφια της και κυρίως στην αδελφή της, Άλισον, η οποία τη νάρκωσε και προσπάθησε να την πουλήσει σε προαγωγό.

Η 50χρονη τραγουδίστρια, η οποία σε απόσπασμα του βιβλίου της αναφέρει ότι σε ηλικία 12 ετών η αδελφή της τη νάρκωσε με βάλιουμ, της πρόσφερε κοκαϊνή της προκάλεσε τρίτου βαθμού εγκαύμα­τα και επιχείρησε να την πουλήσει σε προα­γωγό, περιέγραψε τη 57χρονη σήμερα Αλισον και τον 60χρονο Μόργκαν ως εξαιρετικά βί­αιους.

«Δεν γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο. Όταν γεννήθη­κα, εκείνοι είχαν γίνει ήδη προ­βληματικοί, κατά την άποψη μου. Ηταν σαν να με έριξαν σε αυτόν τον κόσμο κι ένιωθα ξέ­νη μέσα στην ίδια μου την οικογένεια» ανέφερε, προσθέτο­ντας ότι τα αδέλφια της πρό­λαβαν να ζήσουν την εμπειρία της οικογένειας, ενώ εκείνη με­γάλωσε κατά κύριο λόγο με τη μητέρα της.

Όπως εξήγησε, τα αδέλ­φια της πίστευαν πάντα ότι η ζωή της ήταν εύκολη, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν.

Οι σχέσεις της μάλιστα με τη μητέρα της πα­ραμένουν κλονι­σμένες, ιδιαιτέ­ρως από το 2001 και μετά, όταν η 83χρονη σή­μερα Πατρίσια κάλεσε την αστυνομία έπειτα από έναν καβγά τους, πού οδήγησε έτσι στη νο­σηλεία της για «νευρικό κλονισμό».

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες για ποια πρόκειται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved