Νέες, ωραίες και πρωταγωνίστριες! Τα λαμπερά κορίτσια της μυθοπλασίας
Showbiz

Νέες, ωραίες και πρωταγωνίστριες! Τα λαμπερά κορίτσια της μυθοπλασίας

Τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη.

Νέες, ωραίες και ταλαντούχες, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η καθεμιά μάλιστα έχει τη δική της ιστορία, αφού από κορίτσι της διπλανής πόρτας, βρέθηκε πρωταγωνίστρια μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής.

Μαίρη Μηνά

Είναι από τις νέες και πολλά υποσχόμενες αφίξεις στον χώρο της τηλεόρασης, απο­δεικνύοντας ότι οι ταλαντούχοι ηθοποι­οί φέρνουν αέρα ανανέωσης στη μικρή οθόνη. Η τηλεοπτική Αγγελική της ομώ­νυμης σειράς του ΑLΡΗΑ είναι από ης περιπτώσεις που στέκεσαι στο υποκριτικό της ταλέντο, παρά το εντυπωσιακό παρου­σιαστικό της. Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών, με συμμετο­χές σε θεατρικές παραγωγές που έλαβαν θετικές κριτικές, όπως «Εμμα», «Ορέστεια-Χοηφόροι», «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», η πρωταγωνίστρια κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην TV και τα πρώτα δείγματα είναι εξαι­ρετικά. Χαμηλών τόνων και προσπαθώντας να κρατά ακόμη και την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσι­ότητας.

Δανάη Μιχαλάκη

Η πρόταση που της άλλαξε τη ζωή ήρθε μέσα από το Facebook. Ένα μήνυμα μόνο ήταν αρκε­τό για να ακολουθήσουν οι οντισιόν και τελικά το λαμπερό κορίτσι, που δούλευε σερβιτόρα με όνειρο πάντα να γίνει ηθοποιός, να πάρει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΤV, στη σειρά-φαινόμενο «Άγριες Μέλισσες», την περσι­νή σεζόν. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε ο δρόμος προς το όνειρο, άρχισε το δικό της παραμύθι. Εκτοτε, ηΔανάη βλέπει τον εαυτό της να φι­γουράρει σε όλα τα περιοδικά και τις εκπομπές, είτε λόγω των ενσταντανέ της με τον αγαπη­μένο της Γιώργο Παπαγεωργίου είτε λόγω του ρόλου της ως Δρόσω Σταμίρη.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστικά, εργά­στηκε στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της, όμως μέσα της ήξερε ότι η μεγάλη της αγάπη είναι άλλη. Έτσι, αρχικά έγινε μέλος μιας ερασιτε­χνικής θεατρικής ομάδας για να ακολουθήσουν εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά το 2015 έγινε δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ΄όπου και αποφοίτησε. Την περσινή σεζόν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του ANT1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Δείτε περισσότερες λαμπερές πρωταγωνίστριες στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved