Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Θα επιμεληθώ το μενού στους γάμους των γιων μου»
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Θα επιμεληθώ το μενού στους γάμους των γιων μου»

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου την περίοδο της καραντίνας ήταν προφυλαγμένη καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα.

Η γνωστή μαγείρισσα σε συνέντευξή της ανέφερε ότι λόγω του κορονοϊού έχει πολλούς μήνες να δει τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε πως στους γάμους τους θα αναλάβει η ίδια το μενού.

-Έχεις πολύ καιρό να δεις τα παιδιά σου λόγω κορονοϊού;

«Αρκετό καιρό, στις 14 Φεβρουαρίου, από τη γιορτή των ερωτευμένων, είχαμε βρεθεί όλοι μαζί. Έχω να δω τα παιδιά μου από τον Μάρτιο, όλους, μαζί, τώρα θα βρεθούμε, σε λίγες μέρες, κι έχω πολύ μεγάλη αγωνία, τους έχω πεθυμήσει πάρα πολύ. Ο Απόλλων ήταν στην Κωνσταντινούπολη με τον Πασχάλη κι ο Αλέξανδρος είναι στη Θεσσαλονίκη».

-Μου είχες πει ότι στην περίοδο της καραντίνας βρισκόσουν στο σπίτι σου, λόγω του αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Στα γυρίσματα μιας εκπομπής, τότε στο ΜEGA, στην Καππαδοκία, είχα πέσει σε μέρες με χιόνι, ειδικά μια μέρα των γυρισμάτων "έφαγα" πολύ χιόνι. Το ξενοδοχείο ήταν μακριά, οπότε όλο εκείνο το χιόνι στέγνωσε επάνω μου και μετά έπαθα μια ελαφριά πνευμονία. Έτσι όλη την περίοδο της καραντίνας ήμουν προφυλαγμένη, δεν ήθελα να μου συμβεί το οτιδήποτε με το πνευμονικό. Τώρα θα δω τα παιδιά μου μετά από τόσο καιρό. Έχουν τα κορίτσια τους, είναι καλά. Δεν είμαστε τώρα για γάμους, γιατί με 20-30 άτομα, τι γάμο να κάνεις;

-Σκοπεύεις να μαγειρέψεις στους γάμους των αγοριών σου, όταν έρθει εκείνη η ώρα;

«Το μόνο σίγουρο είναι θα κάνω τις τούρτες. Σίγουρα θα επιμεληθώ το μενού κι ο γάμος θα γίνει στο Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved