Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τον ανταγωνισμό και τα ριάλιτι
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τον ανταγωνισμό και τα ριάλιτι

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός που έχει χαρίσει άπλετο γέλιο στον κόσμο μέσα από σειρές και παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει.

Ο ίδιος πρόσφατα μίλησε για το νέο σίριαλ «Παρουσιάστε», αλλά και για τις τουρκικές προκλήσεις.

Σχετικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας απαντά: «Τι απόψεις να εκφράσω εγώ για ένα τόσο λεπτό θέμα, που έχει να κάνει με διπλωματία, όπου εμπλέκονται πολλοί παίκτες, ως κρατικές υποστάσεις και ως οικονομικά συμφέροντα, και που είναι ένα ολόκληρο πακέτο; Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλά το διπλωματικό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα βγούμε νικητές, πάντως θα είμαστε από την πλευρά της ηρεμίας και της δημιουργικότητας. Τα τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε τώρα είναι ένας πόλεμος».

Ο ίδιος θεωρεί πως με το τέλος της πανδημίας σύντομα θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε προς την ουσιαστική ανάπτυξη στον τομέα των θεσμών, της Παιδείας, της δημόσιας διοίκησης κ.λπ. «Το θέμα με την Τουρκία είναι ευρωπαϊκό και διεθνές και έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Συχνά μιλάμε για τα συμφέροντα και ξεχνάμε τα πρόσωπα. Εκείνα που εμπλέκονται από την πλευρά της Τουρκίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ».

Δεν έχει παρατραβήξει όλο αυτό με τους γείτονες; «Ετσι γίνεται με τους ανθρώπους που είναι έξω από το κοινό μέτρο. Το παρατραβάνε το σχοινί και ο Ερντογάν είναι μια τέτοια περίπτωση». Για τη νέα σειρά «Παρουσιάστε» λέει: «Τη σκηνοθετώ κατά το ήμισυ με τον Μ. Βογιατζάκη. Είναι μια αμιγώς κλασική κωμωδία, με βασικό θέμα τη στρατιωτική ζωή, με τα παρελκόμενα και τις αστείες πλευρές», θα προβάλλεται απέναντι σε ριάλιτι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί. «Και πέρυσι και πρόπερσι αυτό συνέβαινε. Είναι προγράμματα άλλων σταθμών. Δεν είναι αντίπαλος μας το ριάλιτι, αλλά ο εαυτός μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Αν δεν δουν τη σειρά στην πρώτη προβολή, θα τη δουν στην επανάληψη. Το κακό ή το καλό με τα ριάλιτι είναι ότι δεν βλέπονται δεύτερη φορά. Μόνο μία κι έξω», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved