Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλά για την επιστροφή του στην τηλεόραση!
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλά για την επιστροφή του στην τηλεόραση!

Στις «8 λέξεις» θα «εισβάλει» ο Γιάννης Σπαλιάρας, αφού δέχτηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και ήδη βρίσκεται στην Κύπρο, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Αν και έγινε γνωστός από τον χώρο του μόντελινγκ, έχει, κάνει σημαντικές δουλειές στην Ελλάδα ως ηθοποιός ενώ τα τελευταία χρόνια άνοιξε τα φτερά του και στο εξωτερικό, καθώς συνεργάστηκε με το Netflix στο «The Lord of the Skies» και στο «Salman Farsi», ταξιδεύοντας σε Ιράν και Μεξικό.

Το 2005 μάλιστα ξεκίνησε να υποδύεται τον Αλέξανδρο Μαυράκη στην καθημερινή σειρά «Ερωτας» στον ΑΝΤ1, παίζοντας μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κοραλία Καράντη, και παρέμεινε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς μέχρι το τέλος της, το 2008. Με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τη Βάνα Δημητρίου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στη σειρά «Ρουά ματ» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, ενώ τώρα η συνεργασία τον ανανεώθηκε.

Αυτή την περίοδο κάνει εντατικά γυρίσματα, ενώ στις οθόνες μας θα τον δούμε σε λιγότερο από δύο μήνες. «Υποδύομαι το διευθυντικό στέλεχος καναλιού και οι ανατροπές θα είναι μεγάλες κατά την είσοδό μου», δηλώνει στο Secret ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ στην ερώτηση αν θα υπάρχει και γυναίκα που θα τον ερωτευτεί, δεν θέλει να κάνει αποκαλύψεις.

«Θα δείτε, θα δείτε στη συνέχεια. Η σειρά θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό όπως ήδη κάνει», εξηγεί και τονίζει πόσο χαρούμενος νιώθει με τη συνεργασία αυτή. «Βρίσκομαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, με ευχαριστεί πολύ αυτό που κάνω και είμαι χαρούμενος που υπάρχει θετική ενέργεια», δηλώνει.

Όσο για τις κριτικές που θα δεχτεί με την προβολή των επεισοδίων ο ίδιος δείχνει να είναι ψύχραιμος. «Το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Δεν φοβάμαι την κριτική. Ξέρεις κάτι; Οι κριτικές είναι χρήσιμες όταν δεν υπάρχει εμπάθεια», εξηγεί και καταλήγει λέγοντας πως όσα έζησε στο εξωτερικό τον βοήθησαν πολύ να εξελιχθεί. «Ηταν καταπληκτική εμπειρία και υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, πρέπει να παλεύεις στο εξωτερικό μία δεκαετία τουλάχιστον!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved