Αγγελική: Κι όμως πρωταγωνίστρια έχει σπουδάσει… εγκληματολογία!
Showbiz

Αγγελική: Κι όμως πρωταγωνίστρια έχει σπουδάσει… εγκληματολογία!

Αγγελική: Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να την παρακολουθούμε μέσα από τη νέα σειρά του Alpha.

Έχει σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Τμήμα θεάτρου, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία. Επειδή είναι δύο ελεύθερα επαγγέλματα, παράλληλα εξασκεί και τα δύο, καθώς αναλαμβάνει υποθέσεις ως δικαστικός γραφολόγος, όπου πιστοποιεί την πλαστότητα εγγράφων, επιταγών και διαθηκών.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Σιγάλα.

Έχεις σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Τμήμα θεάτρου

«Ναι, στο Τμήμα θεάτρου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στη Θεσσαλονίκη, αυτό τελείωσα»


Ενώ έχεις σπουδάσει κι εγκληματολογία; «Ακριβώς, έχω κάνει με¬ταπτυχιακό στην εγκληματολογία. Τότε ήταν η φάση της έντονης κρίσης, όπου υπήρχαν μόνο τουρκικά σίριαλ στην τηλεόραση και για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα να τα παρατήσω, έτσι είπα να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί οι γονείς μου ασχολούνται μ' αυτό, είναι δικαστικοί γραφολόγοι. Επομένως, ήταν πολύ οικείο, καθώς είχα κάνει και πολλά σεμινάρια, γιατί μ' ενδιέφερε, με τραβούσε, πότε το να κάνω μετά ένα μεταπτυχιακό, δεν ήταν για μένα τόσο δύσκολο»


Αν κατέβαζες τα "ρολά" στην υποκριτική, θα μπορούσες να εξακολουθήσει στον τομέα αυτό, ακολουθώντας τα επαγγελματικά βήματα των γονιών σου;

«Το κάνω παράλληλα. Επειδή είναι δύο ελεύθερα επαγγέλματα, εξασκώ παράλληλα και τα δύο. Αναλαμβάνω υποθέσεις ως δικαστικός γραφολόγος, που πιστοποιώ την πλαστότητα εγγράφων, επιταγών, διαθηκών. Στον ελάχιστο ελεύθερο μου χρόνο, θα ήταν υπέρβαση να κάνω και θέατρο. Το μεταπτυχιακό το έκανα ακριβώς για να μπορώ να έχω τη δυνατότητα κάποιες φορές να μην επιλέγω δουλειές ή συνεργάτες που δεν μου αρέσουν και να πορεύομαι στον άλλο χώρο, μέχρι να βρω μια πρόταση που να ακούγεται σε μένα ελκυστική», λέει η Δήμητρα Σιγάλα στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved