Απόστολος Ρουβάς: Η πιο δύσκολη στιγμή του και η αποκάλυψη για τα προσωπικά του
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Η πιο δύσκολη στιγμή του και η αποκάλυψη για τα προσωπικά του

 Ο Απόστολος Ρουβάς, μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που εμφανίζεται στην τηλεόραση, κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό. 

Ως μάγειρας της εκπομπής Πάμε Δανάη ο αδελφός του Σάκη Ρουβά έχει καταφέρει να γίνει δημοφιλής. Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Ο ίδιος αποκαλύπτει:

«Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο μαγειρικής που κάναμε με την Κάτια Ζυγούλη για το κανάλι της στο Youtube. Στη συνέχεια τους άρεσε πολύ και ήθελαν να δουν το ενδεχόμενο συνεργασίας» αποκάλυψε ο ίδιος στο Secret μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Τι ήταν αυτό, όμως που τον έκανε να ασχοληθεί με τη μαγειρική γενικότερα; Ο Απόστολος Ρουβάς αποκαλύπτει: «Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα.

Και τα τελευταία δυο ασχολούμαι με τη μαγειρική... Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω επαγγελματικά. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».

Ο τηλεοπτικός μάγειρας μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια στο νησί των Φαιάκων: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο περνούσαμε όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες».

Όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα καθώς όπως λέει ο ίδιος: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός. Στεναχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ».

Τι συμβαίνει όμως με την προσωπική του ζωή; Ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχεται:

«Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved