Κι όμως! Αυτό το ζευγάρι της showbiz είναι παντρεμένο πενήντα χρόνια
Showbiz

Κι όμως! Αυτό το ζευγάρι της showbiz είναι παντρεμένο πενήντα χρόνια

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας, αποκάλυψε και το μεγάλο εκείνο μυστικό που έχει καταφέρει να κρατήσει ακμαίο το γάμο της, ο οποίος μετρά 55 χρόνια.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας ηθοποιό, Πηνελόπη Πιτσούλη, την οποία θα απολαύσουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ηθοποιός εδώ και 55 χρόνια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Γιώργο Χασάπογλου.

«Είμαστε πενήντα πέντε χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει τον μισό αιώνα κοινής ζωής. Παντρευτήκαμε με το καλημέρα σας. Με το χαίρω πολύ με ζήτησε σε γάμο. Θυμάμαι ότι μου είπε: «Με παντρεύεσαι», και του είπα: «Κατέβα από εκεί που είσαι να σε δω και θα σου πω». Εγώ δεν είχα κλείσει τα 18 όταν γνωριστήκαμε. Σε τρεις μήνες παντρευτήκαμε. Έχουμε δύο παιδιά, δύο υπέροχα πλάσματα, συγκροτημένα, συνειδητοποιημένα, τα οποία μας σέβονται και μας αγαπούν και πέντε υπέροχα εγγόνια τα οποία μας γεμίζουν ευτυχία. Τα παιδιά μου είναι τα λάφυρα της ζωής μου»
Τι κρατά ένα γάμο ζωντανό πενήντα πέντε χρόνια; «Το μυστικό είναι να είσαι ο καλύτερος φίλος του συντρόφου σου. Να λες σ' εκείνον τα πάντα και να σου εμπιστεύεται επίσης τα πάντα...»


Φαντάζομαι βέβαια ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη μεταξύ σας.

«Βασανιστική θα έλεγα. Μ' αγαπά και τον αγαπώ! Ύστερα από πενήντα πέντε χρόνια έρχεται στο υπνοδωμάτιο το βράδυ -γιατί εκείνος επειδή γράφει μένει μέχρι πολύ αργά το βράδυ ξύπνιος- να δει αν ξεσκεπάστηκα. Με σκουντά, για να διακρίνει αν έχω πάθει τίποτα, αν είμαι ζωντανή. Εκείνος είναι 80 και εγώ 73... Μαζί θα πεθάνουμε», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved