Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με τον γιο της Μπακοδήμου και το μήνυμα της Λάουρας
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με τον γιο της Μπακοδήμου και το μήνυμα της Λάουρας

Ο Άγγελος Λάτσιος μετά από καιρό δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία του στο instagram και έχει γίνει ήδη  viral!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη το απόγευμα της Τρίτης (6-10) πόσταρε μια φωτογραφία του από την παραλία και πάθαμε πλάκα με το πόσο έχει αλλάξει μέσα σε λίγο καιρό.

Ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, με φόντο τη θάλασσα και υπέροχο look!

Ο Άγγελος το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει ένα look που είναι πολύ της μόδας αφού έχει αφήσει αξύριστο το μούσι του και λίγο μακριά τα μαλλιά του, τόσο που τα έχει πιάσει κοτσίδα και έχει κάνει υπέροχα τατουάζ.

Ο Άγγελος απολαμβάνει τη θάλασσα με τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο, αδερφό της Ελένης Μενεγάκη! Την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε ο Άρης Αργυρόπουλος με τον οποίο είναι φίλοι και είναι αυτό το διάστημα φαντάρος με τον αδερφό του, Νικήτα: «Χαλαρό μπανάκι» για να του απαντήσει ο Άγγελος: «Όχι στρατό στη Ρόδο…». Και φυσικά ήρθε η απάντηση από τον Άρη: «Χαχαχα» αφού ο Άγγελος για να παρουσιαστεί στο στρατό θα έπρεπε να κουρευτεί….

Και δεν ήταν ο μόνος που σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία… και η αδερφή του, Λάουρα του έστειλε μήνυμα, ενώ πόσταρε και άλλες δύο φωτογραφίες.

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δείτε τον διάλογο του Άγγελου Λάτσιου με τον φίλο του, Άρη Αργυρόπουλο, το μήνυμα της Λάουρας αλλά και τις νέες υπέροχες φωτογραφίες του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved