Τζίνα Βαρελά: Άφησε την Αμερική για χάρη του Πάνου Μουζουράκη (Photos)
Showbiz

Τζίνα Βαρελά: Άφησε την Αμερική για χάρη του Πάνου Μουζουράκη (Photos)

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά φέτος το καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Πάτμο, την Ύδρα αλλά και σε άλλους, πιο ήσυχους, προορισμούς της χώρας.

Τώρα αποφάσισαν να επικεντρωθούν στη δουλειά τους στην Ελλάδα, αφήνοντας για λίγο την Αμερική.

Ο Πάνος Μουζουράκης δέχθηκε για ακόμη μια φορά την πρόταση να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού τάλεντ σόου The Voice και αυτό το διάστημα βρίσκεται στη χώρα για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύντροφος του, η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά.

Η σχέση τους μετρά περισσότερο από έναν χρόνο και ήθη μένουν κάτω από την ίδια στέγη ενώ η Τζίνα Βαρελά αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της στην Αμερική, αλλά και την καριέρα που κάνει εκεί στο χοίρο της υποκριτικής.

Η Τζίνα Βαρελά γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Κάπως έτσι μπήκε και η ίδια στο χώρο της υποκριτικής, τον οποίο υπηρετεί επιτυχία.

Σύμφωνα με το Ciao, τώρα φαίνεται ότι μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι ο έρωτά της με τον Πάνο Μουζουράκη, γι’ αυτό και δεν δίστασε να τα αφήσει όλα πίσω της και να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.

Κι εκείνος, όμως, ξέρει ότι η απόσταση σκοτώνει τις σχέσεις, καθώς με τη φυγή του στην Αμερική, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ζωντανό τον ερωτά τους με τη Μαρία Σολωμού, με την οποία είχαν σχέση για πολλά χρόνια.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved