Απόστολος Ρουβάς:Κορίτσια, έχει instagram και ιδού οι πιο εντυπωσιακές φώτο του
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς:Κορίτσια, έχει instagram και ιδού οι πιο εντυπωσιακές φώτο του

Ο Απόστολος Ρουβάς λίγο πριν ξεκινήσει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη! έφτιαξε λογαριασμό στο instagram και έχουμε πάθει πλάκα με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του!

Ο Απόστολος Ρουβάς αντίθεση με τον αδερφό του, Σάκη που από πολύ μικρός έφυγε από την Κέρκυρα για να κυνηγήσει το όνειρό του στον χώρο του τραγουδιού, ο Αποστόλος θέλησε να παραμείνει εκεί και να ζήσει για αρκετά χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δούλευε στον χώρο της εστίασης στο νησί των Φαιάκων όταν το 2014 αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει τη θέση το μετρ σε γνωστό hip εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας όπου μάλιστα είχε συμβεί και ένα περιστατικό που είναι και ενδεικτικό του πόσο μοιάζει με τον Σάκη. Μία κοπέλα, μόλις τον αντίκρισε, η οποία προφανώς ήταν... Ρουβίτσα άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο "Θεέ μου, ο Σάκης! Είναι εδώ ο Σάκης!".

Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής και πια τον βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη, όπου είναι ένας εκπληκτικός σεφ!

Ο Απόστολος Ρουβάς έχει και instagram και δημοσιεύει τις σπασιαλιτέ που φτιάχνει καθημερινά αλλά ποστάρει και υπέροχες φωτογραφίες του και όπως θα δείτε και εσείς κορίτσια είναι τέλειες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved